Bedst i test-kampagne!


 
Hjælp mig med at teste verdens to mest avancerede høreapparater - og modtag 25 % rabat på egenbetalingen af din favorit!

 

Hvad enten du måske

synes, du går på for stort kompromis med dine nuværende høreapparater og er nysgerrig efter at opleve, hvad høreapparater anno 2017 har at tilbyde

 

eller du måske

står for at skulle vælge dine første apparater og er indstillet på, at skal det være, skal det være det bedste for dig

 

- så har du hos mig altid muligheden for at teste to sæt forskellige apparater op mod hinanden, for at du kan beslutte dig for din optimale løsning.

 

Det interessante er nu, at du kan teste verdens to mest avancerede høreapparater og samtidigt spare 25 % på din egenbetaling (efter offentligt tilskud) af de apparater, der passer bedst til dig, dine behov og ønsker.

 

Det er et tilbud jeg aldrig har set tidligere og jeg skal også skynde mig at tilføje, at jeg har et begrænset antal apparater til Bedst i  test-kampagnen - så først til mølle-princippet er gældende.

Høreapparaterne, du skal prøve, er fra de danske høreapparatproducenter Oticon og Widex, og du har måske allerede læst om dem, da de hver især er et kæmpestort spring fremad i den høreapparatteknologiske udvikling.

Nogle taler om et paradigmeskift.

 

Det handler om

WIDEX:  BEYOND 440 Fusion (Læs eventuelt mere her)

 

 

 Widex Beyond 440 Fusion her i farven Winter grey (fås i mange farver)

 

OTICON: OPN1 miniRITE (Læs eventuelt mere her)

 

     Oticon Opn miniRITE her i farven Chroma beige (fås i mange farver)   

 

 Uanset hvilke apparater du ender med at vælge, er du sikker på, at dine apparater fortsat vil være placeret i topkategorien i årene, der kommer.

Den faglige, servicemæssige og menneskelige kvalitet, der kender Høreklinikken St. Kongensgade, følger naturligvis ligeledes med.

Som eksempel er jeg en af de få kliniske audiologer, der kan måle på hvordan høreapparaterne faktisk behandler lyd i lige akkurat dine ører ud fra den betragtning, at viden er bedre end gætværk.

 

Hvorfor en Bedst i test-kampagne?

Jeg har en lang og god fortid i Oticons hovedkvarter, hvor jeg har været med til at udvikle undervisningsmateriale og træne audiologer fra hele verden i høreapparat-teknologierne, høreapparat-tilpasning og mennesket mellem ørerne. Derfor er  min viden om Oticons høreapparaters formåen meget omfattende, ligesom jeg har et dybt kendskab til at få det bedste ud af dem. Min klinik er naturligvis Oticon-certificeret.

 

Tilgengæld er klinikken netop blevet certificeret af Widex, og Bedst i test-kampagnen er alle tiders mulighed for at få placeret Widex solidt i min portefølje. Certificeringen betyder, at jeg har fået grundig undervisning i tilpasning af Widex høreapparater, så jeg ved, hvad de kan.

 

Som nævnt har jeg et begrænset antal apparater til  Bedst i  test-kampagnen så har du fået lyst til at være med, må du booke en tid nu, for at være sikker på at være med!

Book en tid til en høreprøve og en uforpligtende samtale her

P.s.: Ønsker du kun at teste Oticons Opn eller Widex' Beyond 440 er jeg til at tale med.

Ønsker du ikke at beholde hverken Oticons Opn eller Widex' Beyond 440 efter endt test, er der intet honorar eller gebyr og vi er lige gode venner af den grund.

 

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade her