Eneundervisning i tinnitushåndtering


 

Et  eneforløb handler kun om dig

Du kommer til at arbejde med de terapeutiske metoder som benyttes i stadigt større grad i tinnitusbehandling - især i England og USA - og som er de metoder med de største positive resultater i internationale kontrollerede kliniske forsøg med personer med tinnitus. I forløbet vil du lære dig selv bedre at kende med den store styrke, der ligger i det.

Alt efter hvad der er relevant for dig, vil vi arbejde i dybden med

·         Mindfulness og meditation

·         ACT (Acceptance & Commitment Therapy) læs evt mere her

·         Self Compassion

·         Hypnoterapi (Mentaltræning)

·         Coaching

·         Stresscoaching

·         Lydterapi (TRT)

 

Skræddersyet tinnitusbehandling

Forløbet starter og slutter med at du udfylder et internationalt anerkendt spørgeskema (Tinnitus Functional Index), som hjælper os med at få et præcist billede af, hvordan du har det. Ud fra en omfattende samtale hvor du fortæller mig din historie, situation og tilstand sammensætter jeg et 8 ugers program, skræddersyet til dig og sammen aftaler vi de otte datoer, så de er fastlagt fra starten.

Ønsker du et kortere og mindre fastlagt forløb, er dette også muligt. Se forneden under Priser. 

1,5 times sessioner 1 x uge i 8 uger

Vores sessioner varer 1,5 timer pr gang og hver session indeholder en afmålt fordeling af vidensdeling, rådgivning, undervisning, guidede meditationer og terapeutiske øvelser. Vi kender alle til hvordan nye indsigter og viden kan have svært ved at fæstne sig - især hvis vores stressniveau er forhøjet. Efter hver session modtager du derfor en personlig mail med en opsummering af hvad vi har arbejdet med i den pågældende sessions. Ved forløbets slutning samles disse mails og deres tavlefotos i en pdf, der bliver din personlige e-bog.

 

Hjemmearbejde

Du øver dig hjemme mellem sessionerne i at meditere, i starten afsætter du 10 minutter 5-6 dage ugentligt. Du kan løsne slipset og meditere i en stol. Meditation kræver hverken træningsudstyr eller alternativ overbevisning og du modtager mp3-filer af mig, der guider dig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev til højre og modtag en 5 minutters meditation.

 

Yoga

Under forløbet kan du som et tilbud modtage en times privat undervisning af en dygtig, erfaren yogainstruktør, hvilket er indeholdt i prisen.

 

Første konsultation

Du ved ikke om et eneforløb er noget for dig, før du har prøvet. Og det kan være, der er andre ting, du skal have hjælp til før du er parat til at indgå et forløb, i så fald gør jeg mit bedste for at hjælpe dig i den rigtige retning.

Hvis du har lyst til at se om  det er noget for dig, kan du kontakte mig her for at booke en tid til en første konsultation på 1,5 time til et honorar af kr 1.000.

 

Priser

Jeg tilbyder som udgangspunkt forløb i stedet for timepriser bortset fra første session. Det er vores proces og dit resultat, der er vigtigt.

Dog har jeg klienter, der ikke ønsker et forløb, men som har brug for få samtaler - læs mere nedenfor.

Grundpakken Eneundervisning i Tinnitusbehandling er på 12 undervisningstimer fordelt på 8 x 1,5 times sessioner. Første session kr 1.000. De resterende 7 sessioner kr 10.500 (privatpersoner) / kr 10.500 ekskl. moms (virksomheder). Prisen inkluderer spørgeskema før og efter forløbet, opsummerende mails efter hver session, links til guidede meditationer og en personlig e-bog efter endt forløb.

Det er muligt at dele betalingen op i rater efter aftale.

Skulle du ønske flere timer, er det naturligvis muligt.

Jeg tilbyder også rådgivende, støttende samtaler på 1,5 time, der bestilles fra gang til gang. Honoraret pr session for disse er kr 1.500 inkl moms pr session (privatpersoner) / 1.500 ekskl moms (virksomheder).