Der er ikke planlagt kurser i 2017. Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev 'Viden om tinnitus', får du en mail, når der udbydes et nyt kursus.


Eksempel på tidligere kursus: Slut fred med din tinnitus 

 

Det er måske værd for dig at undersøge, om din kommune, din sundhedsforsikring eller din arbejdsplads dækker kursushonoraret.


 

 

 

"Det går mig ikke så meget på mere. Den kan godt larme ind imellem, men jeg stresser ikke over den."

"Den er begyndt at skrue ned."

"Jeg sover hele natten nu!" 

Uddrag af kommentarer fra klienter i forløb.

  

NADA-øreakupunktur i kombination med guidet meditation 

 

ved klinisk audiolog og tinnitusekspert Regitze Willemoës

certificeret NADA-akupunktør og mindfulness-instruktør m.v.

 

Tinnitusklinikken

Gl. Mønt 12, 1.

København K

 

Tillmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Dette gruppeforløb er for dig, der har en tinnitus, der fylder alt for meget.

 

Forløbet er tilegnet dig, der har prøvet lidt af hvert i forsøget på at finde ud af hvorfor du har tinnitus og hvordan du kan komme af med den.

Forløbet er også tilegnet dig, der lige konstateret, at du har en belastende tinnitus og måske har fået at vide, at du skal lære at leve med den.

Og det er tilegnet dig som har konstateret, at nu kan du ikke holde ud længere at din tinnitus skal fylde så meget. Nu må du gøre noget.

 

Forløbet foregår i en lille gruppe.

 

 

 

 

Gruppeforløbet er ikke et quick-fix, for de findes ikke.

Det er et længere forløb, hvor vi sammen arbejder på at hjælpe din og de øvrige deltageres tinnitus med at træde i baggrunden og blive uinteressant.

 

Du kommer til at forstå tinnitus’ væsen og hvad videnskaben ved om tinnitus i dag. Den viden vil tage toppen af din frygt.

Du kommer til at arbejde målrettet, omsorgsfuldt og intenst på en hurtig lindring ved at nedbringe dit stressniveau og ved på længere sigt at stabilisere dit nervesystem, genskabe en balance og give dig kræfterne tilbage.  

Det kaldes også Recovery og Empowerment.

Du udfylder et internationalt anerkendt spørgeskema (Tinnitus Functional Index) før og efter forløbet, lige som du har mulighed for en kort samtale med mig inden du starter.

 

METODEN

Dette forløb i tinnitushåndtering tilbydes som den eneste af sin art  i Danmark. 

Ved at kombinere evidensbaseret øreakupunktur, NADA, med guidede mindfulness-meditationer kan du slutte fred med din tinnitus med metoder, der virker. Det er en helhedsorienteret løsning, der uundgåeligt vil være en berigende personlig udvikling.

Jeg er uddannet NADA-øreakupunktør af Lars Wiinblad, som udbyder den eneste certificerede NADA-uddannelse herhjemme. Jeg er ligeledes uddannet  mindfulness-instruktør, coach og stresscoach og har mange hundrede timers erfaring i at arbejde med guidede meditationer. 

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev i boksen her på siden øverst til  højre, modtager du et link til en kort guidet meditation, så du kan høre min stemme an. 

 

 

 

 

 NADA-øreakupunktur benyttes over hele verden i bl.a. hospitaler, på behandlingsinstitutioner, i katastrofeområder samt i terapeutisk arbejde og har evidens for at virke effektivt ved angst, stress, depression, søvnløshed, kroniske smerter med videre.

Jeg kombinerer 40-45 minutters Nada-akupunktur med 20-30 minutters guidet meditation i hver session. I samspil med nålenes indvirkning nedbringer meditationerne dit stressniveau og genskaber over tid en balance mellem krop og sind.

Meditationerne hjælper dig endvidere direkte til at tage hånd om tinnitussen.

 

Forløbet er tilrettelagt med fokus på tryghed for en lille gruppe tinnitusklienter. Det er ikke et terapeutisk forløb, men når vi mødes er der tid til en kop NADA-te og en god samtale, ligesom der er tid til at runde sessionen af i ro og mag.

Du modtager links til mp3-filer med mine professionelt indspillede guidede meditationer og støtte til at indarbejde 20 minutters daglig egenomsorg i form af en meditationsstund for at opbygge og fastholde din generhvervede balance. Effekten er størst, hvis du vælger at meditere minimum fire gange ugentligt.

Forløbet er egnet som et supplement til terapeutisk behandling, men kan også stå alene. Eventuel medicinering er ikke en hindring for at deltage.

 

At leve med en stridbar tinnitus kan være en meget ensom affære. 

Jeg ønsker at hjælpe dig med at tage hånd om dig selv og slutte fred med din tinnitus

 

STED

 


 

 

Tinnitusklinikken ligger i smukke omgivelser på Gl. Mønt 12, 1. sal 1117 København K

tæt på Nørreport station og Kongens Nytorv.

 

INDLEDENDE PERSONLIG SAMTALE

Ønsker du at tale med mig personligt i ti minutter før du beslutter dig for at deltage i forløbet er dette absolut muligt. 

Send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tale uforstyrret.

 

TIDER OG PRISER

Forløbet består af 2 x 10 sessioner à 1,5 time – to sessioner om ugen (tirsdage og torsdage kl 16.45 – 18.15) i perioden

3. november - 6. december 

samt

8. december - 24. januar (juleferie i uge 51-52).

 

I forløbet modtager du NADA-te, vand, meditationsfiler, spørgeskema før og efter forløbet samt muligheden for en indledende personlig samtale.

 

Du kan vælge at starte med 10 sessioner (3. november - 6. december)

Honoraret for 15 timer er

3.190 kr for privatpersoner (20% rabat svarende til momsen)

3.190 kr + moms for virksomheder.

 

Jo flere sessioner du deltager i, jo bedre virker metoderne.

 

Du kan også vælge samtlige 20 sessioner nu (3. november - 2. februar).

Honoraret for 30 timer er

5.800 kr for privatpersoner (20% rabat svarende til momsen)

5.800 kr + moms for virksomheder.

 

Tillmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hvis du får honoraret dækket af din kommune, din sundhedsforsikring eller din arbejdsplads, skal du bare huske at sende bevilling med relevant fakturainformation.

 

Bemærk, at forløbet er for en lille gruppe. Plads i forløbet sker efter først-til-mølle-princippet og tilmeldingen er startet.

 

Jeg glæder mig til at lære dig at kende!

 

Læs mere om Regitze Willemoës HER

Læs mere om NADA på NADA Danmarks hjemmeside HER

Læs mere om vejledende samtaler og individuelle tinnitusforløb hos Regitze Willemoës HER