Bliv klogere på optimal høreapparatbehandling

Vil du være en flue på væggen i Høreklinikken St. Kongensgade?

Da journalist Anne Eggen fra Den2Radio spurgte mig om jeg ville bidrage til radioserien Hørelsen sammen med en af mine klienter, takkede jeg først nej. Mine klienters og min fortrolighed har førsteprioritet.

Men da jeg havde tænkt lidt over det, og da min klient, Ture Damhus, indvilligede i at være med, takkede jeg ja.

Den2Radio er i sin fine podcast-serie om Hørelsen nemlig nu kommet til udsendelsen TEST OG TILPASNING, som netop – på ægte etnologisk vis – følger en tilpasning af høreapparater på en ægte klient.

Der findes mange hjemmesider og reklamer, der fortæller om fordelene ved egenfinansierede høreapparater. Nogle beskriver også ’rejsen’, fra du beslutter dig til, at nu er tiden inde til at afprøve høreapparater, til du – forhåbentligt – går glad ud i livet med en bedre hørelse.

Der findes til gengæld næsten ingen dokumenterende optagelser af, hvad der rent faktisk kan foregå i en konsultation på en høreklinik, det være sig offentlig eller privat.

Ture Damhus er et reflekterende menneske med meget specifikke hørebehov. Han er passioneret musiker og har besluttet sig for, at hans hørelse er et vilkår, der skal være mindst muligt til hinder for ham.

Jeg håber, man i udsendelsen kan høre hvor tæt Tures og mit samarbejde er og hvorledes vi hele tiden må lytte til hinanden og sikre, at vi forstår hinanden. Både under de objektive målinger, ’Real Ear Measurement ’ og under den finjustering vi samarbejder om, da vi kommer til Tures dybt personlige lyttesansende oplevelser.

Ikke mindst mens vi lytter til Gideon Kremer fremføre et uddrag af Bachs Partita Nr 1.

Du kan høre podcast-udsendelsen her (ialt 36 minutter) hvor du også kan finde de øvrige udsendelser om Hørelsen.

Vidste du i øvrigt

- at 40 % af de mennesker, der er klienter i Høreklinikken St. Kongensgade, har fået mig anbefalet af venner, familie eller kolleger – eller har valgt mig på grund af de anbefalinger, de har kunnet læse sig til på hjemmesiden?

Det er jeg lidt stolt af.De bedste hilsenerRegitze Willemoës

Tilmeld nyhedsbrev

Få kommende artikler
i din mailboks.


Vi deler ikke din e-mailadresse med andre, og du modtager
kun artikler fra os. Ingen reklamer...

Overvej også at læse:

oticon logo
ReSound logo
widex logo
Frie Høreklinikker logo
Regitze Willemoës - logo

Høreklinikken St. Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K

2999 7099
rwi@regitzewillemoes.dk