At vælge den rette høreklinik kan være en jungle, og det kan være en stor hjælp hvis venner og/eller familiemedlemmer kan anbefale et trygt og kompetent sted.

Til dig der ikke kender nogen, der kan rådgive dig, har jeg samlet en række udsagn fra nogle af mine klienter, der blev klar til at træffe et valg på et oplyst grundlag og idag trives med deres høreapparater.

Men lad mig starte med en venlig hilsen fra en klient, der valgte at se tiden lidt an:

 

Kære Regitze

Jeg har været meget glad for vores samtaler.

Hvad der sker i projekt høreapparater, vil tiden vise. Hermed en lille personlig hilsen til dig, fordi du er den, du er, og skaber glæde og tryghed :)

Alice

 


 Kære Regitze!

Faktisk var det ret tilfældigt at jeg stødte på dig, da jeg ledte efter et alternativ til den aldeles upersonlige klinik jeg fik mine første høreapparater fra, men det er til gengæld alt andet end tilfældigt, at jeg nu har taget hul på en periode med nye apparater og ikke mindst med ny vejledning.

Jeg var fra starten forundret og imponeret over at du tilsyneladende ikke havde travlt med at få en underskrift på at jeg ville købe de apparater vi hurtigt fandt frem til, men tilsyneladende kun var optaget af at jeg fik det der passede bedst til mine behov.

Jeg er aldeles tryg ved at forlade mig på din professionelle og samtidig meget personlige vejledning.

Alle med høreproblemer burde have sådan en vejleder.

Hilsen

Jørnie, 72 år

 


 Som en efterhånden erfaren gæst på forskellige høreklinikker var det meget positivt at komme hos Regitze Willemoës i klinikken St. Kongensgade.

En meget venlig modtagelse i smagfulde lokaler. God tid til at tale problematikken og mulighederne for afhjælpning igennem. Ingen Købspres.

Dertil kommer, at de apparater, jeg købte efter grundig instruktion, er de bedste jeg har haft til dato.

Svend Emil Nielsen

1552 Kbh V

 


 Med kun et mildt høretab begyndte jeg modvilligt og med en vis portion skepsis at udforske marked og udbydere af høreapparater. Efter indledende konsultationer hos et par forskellige høreklinikker var jeg mest stemt for at udskyde processen, til mit behov blev større. Som et sidste forsøg bookede jeg et møde med Regitze, som med stor dygtighed, empati, tålmodighed og forståelse for netop min situation har hjulpet mig til at finde en løsning tilpasset mine individuelle behov. Jeg har nu de helt rigtige apparater som en uundværlig hjælp i min arbejdsdag, hvor jeg før skulle anstrenge mig meget. 

 Førstegangsbruger, kvinde 57 år

 


Når man når en vis alder, klager familie og arbejdskollegaer ofte over, at man er fraværende under konversationer – specielt når der er baggrundsstøj (musik, trafik, snakken ect).

Selv tænker man måske over, at volumen på TV´et skal skrues stadig højere op.

Jeg bor i Italien til daglig, og havde noteret mig disse skavanker.

Som god dansker er man altid lettere mistroisk over for det italienske system. Jeg søgte derfor hjælp hjemmefra og fandt – lidt ved held, lidt ved min næse for kvalitet – Regitze Willemoës' høreklinik i København.

Regitze gav mig det jeg søgte: Faglighed, forståelse, fleksibilitet og kvalitet. Jeg har nu ejet et par Oticon Opn i et års tid. Produktet er fremragende, men først og fremmest vil jeg anbefale Regitze til alle der læser dette.

Ferdinand Rønne Jørgensen Narkoselæge Rom. Italia

 


Det har været en usædvanlig god oplevelse at have Regitze som audiolog. Hun interesserer sig virkeligt for sine klienter, give gode tips om behandlingen og den bedste måde at få hørelsen tilbage. Hendes kendskab til dårlig hørelse og de muligheder der findes, er meget stor. Det er en fornøjelse at kunne anbefale Regitze som topkvalificeret audiolog.

Ole Lauritzen

 


Jeg kan meddele dig, at jeg allerede har nævnt over for familie og bekendte at hvis de skal have høreapparat vil jeg anbefale din klinik. Og det har jeg gjort fordi jeg er blevet godt behandlet, fornuftigt vejledt, og - ikke mindst - tilbudt en jævnlig kontrol/yderligere vejledning i i de kommende år. Det er betryggende fordi etablering af høreapparat i min alder fornuftigvis ikke bør være en engangsforestilling, i lys af den viden der foreligger om sammenhæng mellem stigende alder og hørereduktion.

Jørgen Aage Jensen

 


Når jeg er hos Regitze oplever jeg at det er to ligeværdige mennesker, der arbejder sammen om at finde den bedste høreapparat løsning for mig.

Hans H Ibsen

 


Jeg stiftede bekendtskab med Regitze Willemoës for tre år siden til et foredrag om hørelse. Det har virkeligt været et udbytterigt bekendtskab for mig.

Regitze tog mig under sine vinger fra dag et på en meget behagelig og professionel måde. Begge klinikker var og er indrettet i fin stil, og man føler sig velkommen og der falder en ro over en, mens Regitze kører forløbet igennem.

Fik meget hurtigt tilbudt de nye Oticon Opn på prøve i en måneds tid. og DER VAR OVERHOVEDET INGEN TVIVL. Dem måtte jeg bare eje, de er simpelthen et lillle vidunder. Har nu haft dem i over et år og er stadigvæk imponeret over deres effekt på min hørelse.

Blev også gennem Regitze tilknyttet et projekt på Eriksholm Forskningscenter i Helsingør som gav både de øvrige og mig et fantastisk udbytte.

Jeg har hele vejen igennem fået en helt unik behandling af Regitze Willemoës, så jeg har kun stor ros og anbefaler hende MEGET gerne til alle!

Regi, 71 år

 


Inden jeg henvendte mig til Regitze Willemoës, havde jeg i knap halvandet år havde haft et par høreapparater, som jeg havde fået gratis gennem det offentlige. Apparaterne forbedrede min hørelse men dog ikke mere, end at jeg som flere af mine bekendte, der også har høreapparater, ofte glemte at tage dem på uden at lægge mærke til forskellen. 

Fra en pålidelig kilde havde jeg hørt, at Oticons havde lavet nogle høreapparater der var et meget stort teknologisk fremskridt, og jeg henvendte mig derfor til Regitze Willemoës for at få nærmere oplysninger om produktet, priser osv. Det resulterede i et forløb med flere møder, en konsultation hos en ørelæge, køb af Oticons apparater og et opfølgende møde med Regitze Willemoës efter godt et halvt år. Apparaterne har en markant bedre lydkvalitet end mine forrige, og jeg glemmer ikke mere at tage dem på.

Regitze Willemoës har altid givet sig god tid til at tale om og vejlede om de forskellige aspekter ved høretab. Jeg har hele tiden været tryg ved hendes faglighed og ikke på noget tidspunkt følt mig presset til at købe de ret dyre apparater, men den vigtigste anbefaling, jeg kan give, er nok, at jeg føler mig helt tryg ved at kunne henvende mig til hende, hvis jeg føler der er ændringer i min hørelse.

Erik Jørgensen

 


Jeg har nu haft høreapparaterne i ca 4 måneder, og har haft mulighed for at afprøve dem i forskellige situationer.

 Jeg er meget tilfreds med dem og i den sammenhæng vil jeg gerne takke for din hjælpsomhed og tålmodighed, som har lettet min vej til at blive daglig bruger

af høreapparater. 

Jeg har anbefalet dig til dem af mine venner som også overvejer høreapparater. 

Birte Jensen

 


Da jeg havde erkendt mit problem med nedsat hørelse - og det tog tid - og forstået, at der faktisk er hjælp at få med tidens avancerede høreapparater, var spørgsmålet: hvilke, og hos hvem?

Derfor internetsøgning på produkter og forhandlere. Audiolog Regitze Willemoës' internetside tiltalte mig meget, med tilbud om rolige, venlige omgivelser, god tid til høreprøve og vejledning, og mulighed for at prøve høreapparater over tid for at finde de rette.

Så valget af audiolog var let, og  det var et godt valg. Efter Regitzes kyndige og omhyggelige, men også engagerede og personlige vejledning, har jeg valgt høreapparater, jeg er glad for og hører godt med. Også opfølgende kontakt og service er på samme høje niveau.

Min varmeste anbefaling.

Kjeld Andreasen

 


Jeg henvendte mig til Regitze Willemoës' høreklinik, da min daværende høreklinik pludselig lukkede.

Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Regitze var utrolig hjælpsom og lydhør over for de problemer og ønsker jeg havde til høreapparaterne. Hun var meget vedholdende, tålmodig og utrættelig, og var først selv tilfreds, da jeg mente at man havde fundet den helt rigtige løsning, og det var bestemt ikke en let opgave hun fik stillet.

Efterfølgende har den service og betjening jeg har fået være upåklagelig, og jeg kan derfor trygt anbefale hende.

Flemming Olafsen

 


Book en tid til en høreprøve og en uforpligtende samtale her

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade her