Hvorfor er høreapparater så dyre?

Fredag den 19. juni kl 14 - ca 14.45 afholder Høreklinikken St. Kongensgade et underholdende webinar-arrangement, der gør dig klogere på forskningen i forbindelse med udvikling af nye høreapparater. 

Et gennemsnitshøreapparat vejer 2 gram

 Hvis vi antager, at gennemsnitsprisen i en privat høreklinik for ét avanceret høreapparat er 10.000 kr, får vi en kilopris på høreapparater på 5.000.000 kr! Hvorfor?

Fredag den 19. juni kl 14 - ca 14.45

afholder Høreklinikken St. Kongensgade et underholdende webinar-arrangement, der gør dig klogere på forskningen i forbindelse med udvikling af nye høreapparater.

Gæsteforedragsholder:

Renskje K. Hietkamp, tidligere senior forskningskliniker gennem 15 år, Eriksholm Forskningscenter

Vært:

Regitze Willemoës, direktør og klinisk audiolog, Høreklinikken St. Kongensgade

Arrangementet foregår hjemme hos dig selv (måske i skyggen under æbletræet) ved din computer, iPad eller mobil. Du kan læse mere og tilmelde dig herunder. Forud for mødet modtager du en mail med link til mødet samt udførlig vejledning (vi bruger Zoom og det er MEGET nemt og brugervenligt). 

Mange mennesker med hørenedsættelse har svært ved at følge med i en samtale, når der er baggrundsstøj.

Selvom der allerede findes avancerede tekniske hjælpemidler til disse situationer, mangler de alle en vigtig brik: at brugeren frit kan styre høreapparaterne, så man KUN hører det, man gerne vil og kan skifte ubesværet, når fokus for opmærksomheden skifter.

Men ... hvordan skal teknikken kunne vide, hvor ens ønskede fokus er? Og hvordan skal teknikken kunne klare at forstærke kun dét og dæmpe resten?

Den tanke blev til et meget stort EU-projekt ved navn CoCoHA, som varede fra 2015 til 2019. Hele seks audiologiske forskningcentre deltog, heriblandt Eriksholm Research Centre i Snekkersten, hvor Renskje arbejdede. De udførte mange forsøg, og Renskje vil dele ud af sin viden og fortælle den spændende historie om, hvad der sker, når forskere fra flere lande slår sig sammen om at opfinde og forsøge at udvikle det tilsyneladende umulige.

Et EU-projekt er naturligvis finansieret af EU - men det er tilgængeligt for os alle - så det er et godt eksempel på blot noget af det arbejde, der ligger forud for lanceringen af et nyt høreapparat.

Regitze vil binde hele arrangementet sammen og sørge for, at I kan stille jeres spørgsmål bagefter.

Traktementet må I denne gang stå for selv. Vi står for resten og glæder os meget til at dele en interessant og tankevækkende stund med jer! Der er begrænset antal pladser og tilmeldingsfristen er 18. juni kl 18, hvis der ikke er fyldt op forinden.

På gensyn!

Image

De bedste hilsener

underskrift

Regitze Willemöes

Tilmeld nyhedsbrev

Få kommende artikler
i din mailboks.


Vi deler ikke din e-mailadresse med andre, og du modtager
kun artikler fra os. Ingen reklamer...

Overvej også at læse:

oticon logo
ReSound logo
widex logo
Frie Høreklinikker logo
Regitze Willemoës - logo

Høreklinikken St. Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K

2999 7099
rwi@regitzewillemoes.dk