Oticon Opn på tilbud i Høreklinikken St. Kongensgade indtil 30. juni!

 OPDATERING: Der er nu kun tre tider tilbage i kalenderen

26. juni kl 16.30 - 18.00

28. juni kl 11.30 - 13.00

29. juni kl 12.30 - 14.00

 

Hvis du gerne vil have en af disse tider, skal du ringe til min sekretær med det samme og bede mig ringe dig op, når jeg er ledig. Jeg er lettest at træffe kl 9 - 10 på hverdage, hvor jeg ofte har mulighed for at tage telefonen selv.

Årsagen til at sekretæren ikke kan booke dig er, at du og jeg skal finde ud af, om vi kan nå at lave de audiologiske undersøgelser OG tilpasse Opn høreapparater til dig i en enkelt session. I så fald skal vi også finde ud af, hvilken farve, du kunne tænke dig dine prøveapparater skal have.

 

 Frem til 1. juli har jeg fået lov at tilbyde dig et sæt Oticon Opn1, verdens mest avancerede høreapparater, med en rabat på 7.000 kr i din egenbetaling (når regionens tilskud på 6.477 kr er trukket fra).

Normalt er egenbetalingen for et sæt Oticon Opn1 25.523 kr, så dette er din enestående chance for at erhverve dig et sæt af høreapparaternes svar på en Tesla til kun 18.523 kr, hvis du, efter at have testet dem hos mig, ønsker at beholde dem.

Men det er kun til og med fredag den 29. juni. Mandag, den 2. juli er det slut.

Der står ingenting med småt. Den eneste forskel på et sæt Oticon Opn apparater fra Høreklinikken i St. Kongensgade i maj og juni er, at apparaterne ikke kan finansieres ved lån.

Min omhyggelighed, faglighed og høje standard i øvrigt er den samme. 

Du skal som altid hos mig afprøve apparaterne i ro og mag og med min støtte undervejs, før du bestemmer dig.

 

 Du kan benytte tilbuddet også selv om der ikke er gået fire år siden du fik tilskud til dine nuværende høreapparater. Kampagneprisen for et sæt Oticon Opn1 mere end opvejer jo regionens tilskud på 6.477 kr.

Er du medlem af 'danmark', kan du yderligere trække 3.000 kr fra egenprisen for gruppe 1 og 2 og 2.000 kr fra, hvis du er medlem af gruppe 5. Dette gælder også, selvom der ikke er gået fire år, hvis du har optjent ancienniteten.

Du har også store fordele, hvis du er (eller bliver) medlem af Ældre Sagen - se længere nede.

 

 Traditionelle høreapparater lukker af.

Oticon Opn arbejder så hurtigt, at de kan arbejde sammen med din hjerne.

 

Oticon Partner

 Jeg kan tilbyde dig en sådan enestående rabat, fordi jeg er blevet Oticon Partner. Jeg har valgt at takke ja til partnerskabet, fordi det medfører så mange store goder for mine klienter.

Vi drager således fordel af, at Oticon og Ældre Sagen har et samarbejde, der bl.a. betyder, at medlemmer af Ældre Sagen, modtager en gratis Tryghedsgaranti, som normalt har et gebyr på 1.600 kr.

Min høreklinik er stadigvæk lige så uafhængig som den hele tiden har været. Jeg ejer mig selv og min klinik og arbejder begejstret med kvalitetsprodukter fra de danske producenter Oticon, Widex og GN ReSound i erkendelse af, at det høreapparat, der passer til alle mennesker med hørenedsættelse, endnu ikke er opfundet.

Baggrunden for partnerskabet er en naturlig følge af mine mange år i Oticons Internationale Træningsakademi, som i al beskedenhed sikrer mig en dybere viden om og forståelse af Oticons teknologier og muligheder.

 

Kontakt mig nu!

jeg vil anbefale dig hurtigt at bestille tid i klinikken til en afprøvning af Oticon Opn. Når der ikke er flere tider i kalenderen i juni, er der desværre ikke noget, jeg kan gøre for at hjælpe dig til at få glæde af tilbuddet.

 

Ring og bed om at tale med mig det samme på tlf 2999 7099

 

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade HER

Læs mere om hvad andre klienter mener om Høreklinikken St. Kongensgade HER