FÅ DEN HØRELSE TILBAGE, DU SAVNER - OG SPAR LIGE NU 7.000 KR PÅ ET SÆT WIDEX BEYOND 440

- MEN DET ER VED AT VÆRE SIDSTE CHANCE - KAMPAGNEN SLUTTER 28. FEBRUAR KL 16!

 

 

 

Hvorfor nøjes med de næstbedste høreapparater – når du nu kan få de bedste høreapparater til prisen på de næstbedste?

 

Den danske høreapparatvirksomhed Widex sprang med ind i fremtiden med lanceringen af høreapparaterne Beyond 440 og Widex og jeg inviterer dig nu til uforpligtende at afprøve nogle af verdens bedste høreapparater, der fås i tre forskellige prisklasser.

Kampagneprisen for Beyond 440 er lig med prisen for lillesøsteren, Beyond 330 – en besparelse på 7.000 kr pr sæt!

Dermed koster et sæt Beyond 440 indtil 28. februar kl 16 kr 21.523 i egenbetaling, når regionens tilskud er fratrukket - og før eventuelt tilskud fra 'danmark' (kr 3.000 for gruppe 1 og 2 /kr 2.000 for gruppe 5). 

 

Forskellen på de to søstre er, at du med Beyond 440 klarer dig langt bedre i samtaler i støjende omgivelser og udendørs, når vinden leger – de to situationer, der klassisk er de sværeste for høreapparater at håndtere. 

Dermed kan det også betale sig for dig at skifte apparater også selv om du ikke har haft dine nuværende i fire år (med mindre du er glad for og tilfreds med dem, du har, naturligvis). Det offentlige tilskud udgør i 2017 6.414 kr til to apparater.

 

Udover at være det ypperligste, Widex nogensinde har præsteret, kan apparaterne kommunikere direkte med iPhone og iPad, hvis du har lyst. 

Det betyder at du kan streame telefonsamtaler, pod-casts, film og al mulig anden lyd direkte fra mobil etc til høreapparaterne og således bruge dem som hovedtelefoner – uden et mellemled dinglende om halsen.

Desuden kan du styre dine apparater fra Beyond app’en uanset om du har en iPhone eller en android mobiltelefon.

 

Men det meste af tiden, kan du glemme, at du overhovedet har apparaterne på.

Det er fantastisk, at så stor lyd kan være i så små apparater. 

 

 

Prøv dem selv i dine egne, daglige omgivelser. Sørg for at blive inviteret ud, så du kan teste dem af i de krævende situationer. Lad mig støtte dig undervejs og lad os finjustere apparaterne ud fra dine tilbagemeldinger.

Bliver du glad for dem, er alle glade. Vælger du at aflevere dem tilbage, er vi lige gode venner.

 

 

Bestil en tid i dag til en måneds uforpligtende prøveperiode. 

Du er velkommen til at ringe på tlf 2999 7099 eller bestille tid lige HER.

Da kampagnen er ved at være slut, er kalenderen for februar ved at være fuld.

Kontakt mig pr mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon, hvis du ikke kan finde en tid til dig - så finder vi en løsning.

 

 *) Prisen inkluderer fire års service og samarbejde med mig om, at du til hver en tid får det bedste ud af dine apparater. 

 

 

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade HER

Læs mere om hvad andre klienter mener om Høreklinikken St. Kongensgade HER