Vind et sæt Oticon Opn1!

 

Høreklinikken | Tinnitusklinikken St. Kongensgade fylder 5 år 

– og det skal fejres med en konkurrence uden mage

 

 

 

Den 5. januar 2017 flyttede klinikken og jeg til den nuværende residens i Tietgens smukke palæ fra 1880 i St. Kongensgade ved siden af Marmorkirken og med køkkenudsigt til Amalienborg.

Tre år forinden, den 2. januar 2014, satte jeg foden under eget bord i min første klinik og erklærede den for åben. Disse første år tilbragte jeg på den charmerende Gammel Mønt med udsigt til de kulørte ildebrandhuse fra 1700-tallet.

Og 2. januar 2014 – det er pludseligt fem år siden!

 

Det skal fejres med en konkurrence og Oticon vil gerne være med

Jeg kan derfor tilbyde alle klienter i januar og februar måned, der ønsker at afprøve Oticon Opn1 miniRITE høreapparater, at deltage i konkurrencen om et sæt Oticon Opn1!

miniRITE-apparater er en kompromisløs type, der foretrækkes af langt de fleste, fordi den er diskret, behagelig at bære og med suveræn lydkvalitet. Højttaleren sidder i øregangen omgivet af en blød siliconekuppel.

Apparatet til højre er med telespole.

 

Med i pakken hører som altid VIP-status, som bl.a. indebærer fire års forbrug af voksfiltre og andet vedligeholds-tilbehør til apparaterne samt fire års fri adgang til justeringer, rådgivning, service, høreprøver etc i høreklinikken. Jeg sender vinderen en invitation til kontrol hver 3. eller 6. måned efter aftale.

 

Det er nok en af de konkurrencer i Verden, hvor der er størst sandsynlighed for at vinde en præmie til en værdi af 32.000 kr (før regionstilskud på 6.502 kr og eventuelt tilskud fra ’danmark’ på 2.000 kr (gruppe 5) / 3.000 kr (gruppe 1 og 2).

Skulle du ikke vinde, koster et sæt Opn1 høreapparater og din VIP-status kr 25.498 i egenbetaling efter regionens tilskud, men før eventuelt tilskud fra ’danmark’.

 

Det med småt:

1. Denne konkurrence opfylder desværre ikke Skats betingelser for skattefri gevinst. Hvis du vinder, skal du derfor opgive din egenbetaling for høreapparaterne i rubrik 20 på årsopgørelsen.

 

2. Præmien består i en tilbageføring af fakturabeløbet, der omfatter din egenbetaling for Opn1 miniRITE høreapparaterne. Præmien kan ikke ombyttes til andre høreapparater.

 

3. Lodtrækningen sker blandt klienter, der har afsluttet afprøvning af Oticon Opn1 miniRITE, har modtaget en faktura fra mig på egenbetalingen og har betalt denne kontant. Den betalte faktura er din lodseddel.

 

4. Jeg kan i sagens natur ikke sige noget om vinderchancen, da jeg ikke kender antallet af nye klienter i januar/februar endnu, men der er en naturlig grænse for, hvor mange min kalender kan rumme, så vi kan roligt sige, at din vinderchance er stor.

 

5. Lodtrækningen foretages mandag, den 15. april 2019 for at sikre, at alle nye klienter i januar og februar 2019 kan nå at blive afsluttet efter at have afprøvet apparaterne grundigt med støtte fra mig hele vejen.

 

6. Lodtrækningen foretages af en notar fra Københavns Byret.

 

7. Vinderen kontaktes direkte og vinderens navn offentliggøres her på hjemmesiden under ’Nyheder’ fra 15. – 17. april 2019.

 

Du kan læse mere om Opn1 høreapparater på Oticons hjemmeside HER

Du kan læse mere om Høreklinikken Store Kongensgade HER

Du kan læse mere om, hvad andre klienter mener om Høreklinikken Store Kongensgade HER

Du kan bestille en tid til en høreprøve og rådgivende samtale HER

 

De bedste hilsener

Underskrift

Regitze

 

 


Alzheimerforeningens logo

Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden. Høreklinikken St. Kongensgade har valgt at støtte Alzheimerforeningen.
Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.
500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.