Har du mistanke om, at du ikke hører så godt

– eller er det tid til nye høreapparater?

 

Jeg kan tilbyde at besøge dig i din arbejdstid, hvis din tid er knap og du foretrækker at bruge den på andet end transport og venteværelser.

Min fremtoning er diskret og professionel, jeg er vant til koncernsprog og til, at tid er kostbar. 

Jeg præsenterer mig i huset som Regitze Willemoës og lader titlen blive hjemme.

Honoraret for hvert besøg er 500 kr.

 

Hvordan kommer vi i gang?

 

Du bestiller en tid til et ’kontorbesøg’ ved at ringe til mig på 2999 7099. Kan jeg ikke selv komme til telefonen, sørger min sekretær for, at jeg ringer tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også sende mig en mail på

Det indledende besøg varer 1 - 1,5 time og omfatter foruden høreundersøgelsen en rådgivende samtale, hvor jeg lytter til dine behov og ønsker og hvor vi sammen kan kigge på muligheder og lægge en plan.

Jeg kommer igen efter en uge, hvor vi tilpasser apparaterne til dig og jeg foretager en verificering af tilpasningen. Dette møde varer ligeledes omkring 1,5 time.

Vi bruger den fornødne tid på at træne håndtering og dagligt vedligehold og aftaler herefter det næste kontrolmøde. 

Jeg ringer efter aftale 3-4 dage efter første tilpasning for at høre, hvordan det går og om der er behov for akut hjælp.

Herefter besøger jeg dig 2-3 gange i løbet af de næste fire ugers tid, hvor du prøver apparaterne af og med eventuelle finjusteringer finder ud af, om de er noget for dig. Vi kommer til at tale en del om dine erfaringer undervejs, så jeg kan sikre mig, at du får det bedst mulige ud af apparaterne.

Når du er klar og vi har modtaget din bevilling til det offentlige tilskud, afslutter vi prøveperioden – ikke før. Det er dit forløb og jeg er din assistent undervejs.

Vælger du at vente med at få høreapparater lidt endnu, er vi lige gode venner.

Ønsker du at prøve flere forskellige apparater før du beslutter dig, støtter jeg dig i dette.

 

Følgende er med i prisen for høreapparaterne:

 

• Høreapparater gratis på prøve i ca fire uger uden nogen forpligtelse

• Alt papirarbejde i forbindelse med dit tilskud fra regionen og evt. sygeforsikring "danmark"

• Fire års garanti på almindelig slitage af apparaterne

• Fire års forbrug af voksfiltre og andet tilbehør til dine apparater 

• Din egen, private audiolog - hver gang

 

Priser på høreapparater:

 

Jeg har valgt at indgå aftaler med de to store danske høreapparatvirksomheder Oticon (William Demant Holding), Widex og GN ReSound, fordi de teknologisk er blandt de få absolut bedste på verdensmarkedet og fordi dansk høreapparatdesign er det smukkeste og mest diskrete. 

Så er den ikke så meget længere.

Da min høreklinik er godkendt at Sundhedsstyrelsen, er udgiften til høreapparater delvist dækket af regionens tilskud (kr 6.477 for to apparater i 2018). Dette tilskud bevilges hvert 4. år.

Jeg kan tilbyde høreapparatbehandling i forskellige prisklasser fra omkring kr7.500 pr sæt i egenbetaling (når regionens tilskud er fratrukket) til de mest avancerede løsninger til omkring kr 30.000 pr sæt i egenbetaling. Priserne er inklusiv kontantrabat. 

Uanset hvad vi finder frem til, vil du få de bedste til prisen. Hos mig må du regne med en vis egenbetaling ud over regionens tilskud, fordi lavprisapparater altid er en skuffelse og det gør hverken dit eller mit liv bedre.

Herudover kan du fra egenbetalingen trække et eventuelt tilskud fra sygeforsikring "danmark" (kr 3.000 for gruppe 1 og 2, kr 2.000 for gruppe 5).

 

Min Oticon-certificering medfører Tryghedsgaranti:

Er du medlem af Ældre Sagen og har valgt apparater fra Oticon, tilbydes du en enestående tryghedsgaranti, fordi jeg er certificeret Oticon-forhandler.

Mister du dine apparater (eller gnaver hunden dem i stykker i henrykkelse over at de dufter af dig), erstatter Oticon dem for et gebyr på kr 475 pr apparat i  fire år fra købsdato.

Det er ikke en forudsætning, at du er medlem af Ældre Sagen, inden vi går i gang. 

 

Ørelæge i forbindelse med høreapparatbehandling:

 

Er det første gang, du skal have høreapparater, kræver regionen en henvisning fra en ørelæge for at jeg kan ansøge om tilskuddet til dig.

Jeg anbefaler gerne en ørelæge nær din arbejdsplads uden væsentlig ventetid, som kan bookes online. 

 

Efterfølgende kontrolbesøg de næste fire år (ca hvert halve år):

 

Vælger du at komme til mig i min høreklinik i St. Kongensgade er disse efterfølgende kontrolmøder inkluderet i prisen på dine apparater. 

Ellers er honoraret  500 kr pr gang for efterfølgende besøg på din arbejdsplads de næste fire år med en samtale om hvordan det går, et tjek af dine apparater, dine øregange, en evt. screening af din hørelse og en evt.  justering af apparaterne.

Således sikrer vi os, at høreapparaterne altid giver dig den optimale hørelse.

Efter aftale med dig, inviterer jeg dig til disse kontrolmøder, så du ikke selv skal huske på det.

 

Hvor længe varer dette tilbud?

 

Der er ingen bagkant på tilbuddet om kontorbesøg. Så er det ikke nu, du har overskud til at prioritere hørelsen, kan du placere en mental note om, at tilbuddet eksisterer.

På den anden side; hvis du bruger unødigt meget energi på at være helt skarp på møderne, i kantinen, når familie og venner samles omkring bordet, når børn eller børnebørn har noget på hjerte og/eller når lydstyrken på TV passer de andre, kan det være på tide, at vi lige laver et tjek af din hørelse.

Selv om du ikke lever et liv i støj, spiller genetik og alder også ind i evnen til at høre optimalt. 

Sådan er det bare.

Og heldigvis lever vi i det rigtige årtusinde, hvor høreapparater er blevet til elegante, små gadgets, der kommunikerer med mobiltelefoner, internettet m.v. – hvis det er det, du har lyst til.

Ring til mig på 2999 7099 eller skriv til mig på når du er parat til en uforpligtende samtale og høreprøve. Så er vi i gang. Og jeg husker, at det er dig, der bestemmer farten. 


Alzheimerforeningens logo

Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade i København har valgt at støtte Alzheimerforeningen.
Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.
500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.