Diskretion og etik

Høreklinikken St. Kongensgade i København er ikke en traditionel høreklinik. Her er hyggeligt og smagfuldt, der er ingen, der kigger ind ad ruderne, du deler ikke venteværelse med andre i samme ærinde som du, her er ingen reklamer for høreapparater på væggene - og ikke uvæsentligt - her er god tid.

I Høreklinikken St. Kongensgade har du din egen personlige audiolog, der har mange års øvelse i diskretion og tavshedspligt. 

Her vil du ikke møde en sælger, men en klinisk audiolog der interesserer sig brændende for at hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der er den bedste for dig.

40 % af vores klienter har fået os anbefalet af venner, familie eller kolleger – eller har valgt os på grund af de anbefalinger, de har læst HER.

Der vil normalt højst være et par dages ventetid, når du bestiller tid til en høreprøve med rådgivende samtale.

Høreklinikken St. Kongensgade ligger lige ved siden af metrostationen Marmorkirken i København K. 

  

 

Mistanke om hørenedsættelse

Jeg kan tilbyde dig et møde med en fortrolig samtale efterfulgt af en indgående høreprøve og kompetent, uvildig rådgivning på dine præmisser. 

Måske er det dine omgivelser, der fortæller dig, at du ikke hører så godt længere, snarere end det er dig selv der oplever et problem?

Måske ved du allerede, at du har en hørenedsættelse?

Måske har du allerede slidt et eller flere sæt høreapparater op.

 Jeg har specialiseret mig i mennesker, der ønsker selv at bestemme tempoet, fx klienter, der aldrig har fået lavet en høreprøve tidligere og er usikre på hele forløbet.

Klienter, der er klar over at de har brug for hjælp, men har svært ved at se sig selv som sådan en, der bruger høreapparater.

Og klienter, der har dårlige erfaringer med den audiologiske verden.

Endvidere er jeg specialist i at kombinere høreapparatbehandling med tinnitusbehandling.

 

 

Prøv høreapparaterne, før du beslutter dig

Har du lyst til at prøve et eller flere sæt høreapparater med støtte fra mig undervejs, vil vi sammen kigge på hvad der passer til dine ønsker og behov.

Jeg bruger best-practice i mit arbejde for at sikre, at høreapparaterne bliver tilpasset optimalt til min klients behov og ønsker, ligesom jeg ser det som min fornemmeste opgave at sikre, at apparaterne holdes i topform.

Jeg er Oticon-specialist og var en del af Oticons træningsteam fra 2003 - 2012, hvor jeg bl.a. var leder af Oticons internationale træningsakademi.

Desuden arbejder jeg med produkter fra GN ReSound og Widex.

Alle mine premium-apparater er omfattet af en Tryghedsgaranti, som du kan læse mere om HER.

 

 

 

Høreklinikken St. Kongensgade er godkendt af sundhedsstyrelsen og du får derfor et offentligt tilskud til køb af dine høreapparater.

 

Hvordan får man høreapparater? - læs mere HER

Læs mere om høreapparater HER

Læs mere om tilskud og priser HER

Læs mere om hvad andre klienter mener om Høreklinikken St. Kongensgade HER

STYRK DIN VIDEN OM DIN HØRELSE
Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og glæd dine hjerne- og hårceller.
Please wait