Jeg var i mange år leder af Oticons Internationale Træningsakademi og har derfor ofte vist gæster rundt i Oticons hovedkvarter i Smørum, hvor hundredvis af ingeniører, audiologer og andre fagfolk arbejder med fremtidens høreapparater i de smukkeste omgivelser.

Da Claus og jeg planlagde efterårets traditionelle sammenkomst med fokus på ny viden, slog det os, at netop sådan en rundvisning er en af de bedste måder at få en forståelse for den kæmpe kraftanstrengelse og det enorme engagement, der ligger bag udvikling af høreapparater.

Vi spurgte derfor vores kontaktpersoner i Oticon, om vi måtte holde vores næste arrangement i selve hovedkvarteret og eventuelt få en omvisning i de områder af huset, hvor vi må komme.

Og det måtte vi gerne. Og ikke nok med det. Vi er så heldige, at selve Sussi Malmros, marketingchef i Oticon Danmark, der har været ansat i virksomheden i snart tyve år, vil tage os med rundt på en sådan sjælden rundtur.

Det er altid interessant at komme på besøg i et hus, hvor der arkitektonisk, designmæssigt og akustisk er kælet for detaljerne, hvor moderne kunst pryder væggene og hvor man kan mærke den særlige puls, der banker i en myretue af kreative udviklingsprocesser.

Men det er også interessant at opleve med egne øjne og ører verdens ældste høreapparatvirksomhed, der emmer af gode historier om omsorg for både børn og voksne med nedsat hørelse og bruger en rund milliard kroner om året på at udvikle de bedst mulige løsninger.

Vi starter dagens program med indblik i ny viden og gode historier af Susanna Løve, leder af Klinisk Audiologi, Oticon og Mikkel Kamp, salgschef, Oticon Danmark, mens jeg selv kan bidrage med at fortælle om den audiologiske verden set fra min side af arbejdsbordet.

Undervejs serveres forfriskninger, kaffe, te og kage fra husets egne konditorer og således styrket samler Sussi os til den underholdende og lærerige rundvisning. Sussi er en eminent historiefortæller og et af de sjoveste mennesker, Claus og jeg kender. Det trækker ikke nedad.

Vil du med, skal du nok ikke tøve for længe. Arrangementet annonceres bl.a. i pressen og der er et begrænset antal pladser.

  

  

Du kan læse mere om Høreklinikken St. Kongensgade her.

 P.s. Arrangementet er gratis.

 

De bedste hilsener

Regitze


 Høreklinikken Store Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K
Tlf: 2999 7099

www.regitzewillemoes.dk
CVR: 40399321

Mød mig på Facebook

Mit nyhedsbrev kommer nogle gange om året, når jeg har noget på hjerte, som jeg tror, du vil finde vedkommende.

STYRK DIN VIDEN OM DIN HØRELSE
Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og glæd dine hjerne- og hårceller.
Please wait