Din audiolog

 

Jeg hedder Regitze Willemoës, er klinisk audiolog og indehaver af Høreklinikken St. Kongensgade i København.
Jeg har arbejdet i mange år som leder af Oticons Internationale Træningsakademi og har trænet audiologer fra hele verden i høreapparat-teknologier, høreapparat-tilpasning og mennesket mellem ørerne.
Min viden om, interesse for og forståelse af høreapparaters formåen og forskelle er derfor omfattende, og jeg har et dybt kendskab til at få det bedste ud af apparaterne til det enkelte menneske.

Regitze Willemoës har ydet mig en i alle henseender kompetent, grundig og effektiv bistand ved valg af nye høreapparater. Jeg er overbevist om, at hendes venlige og samvittighedsfulde vejledning har resulteret i det for mig bedst mulige resultat. Jeg er meget taknemmelig for hendes dygtige hjælp og yderst behagelige væsen.

Knud Heinesen

Læs mere om hvad andre siger HER.


Oticon More 1

 

Oticon More 1 er en hel ny måde at tænke høreapparater på baseret på et Dybt Neuralt Netværk (DNN), også kaldet kunstig intelligens.

Som Oticon selv forklarer det:
”Traditionelle høreapparater støtter sig til teoretiske modeller og strengt definerede regler for bedst muligt at fremhæve tale og reducere baggrundsstøj. Men det kan medføre ufleksibilitet i skiftende miljøer, siden de ikke fanger alle lydnuancer og dermed begår fejl.
Efter at have trænet et DNN med 12 millioner lydbilleder fra det virkelige liv, f.eks. familiesammenkomster, restauranter, travle gader og offentlig transport, integrerede vi det i vores nye høreapparat, Oticon More. Høreapparatet kan så anvende de intelligente egenskaber fra et DNN til at efterligne måden, hjernen arbejder på, når den prioriterer og balancerer lyd”.


Oticon More 1 er de bedste høreapparater, jeg nogensinde har arbejdet med.
Oticon har fundet frem til, at 8 ud af 10 foretrækker Oticon More – læs mere HER

Det er også min erfaring.

 

Sommertilbud til de 10 første i juni: Spar 6.000 kr

Prøv et sæt Oticon More 1 i 4 uger hen over sommeren. Hvis du ønsker at beholde apparaterne efter prøveperioden, kan jeg lige nu tilbyde dig 6.000 kr i rabat på din egenbetaling efter regionens tilskud.
Priseksempel:
Et sæt Oticon More 1 inkl. 4 års VIP-service


Normalpris kr. 29.443, -
Sommerpris kr 23.443, -

Læs mere om min VIP-service HER.


Jeg har kun 10 sæt More 1 apparater til denne pris, så når de er fløjet fra reden, er løbet kørt.


Ring snarest på tlf 2999 7099 eller bestil selv tid i kalenderen lige HER.

Anfør ‘Sommerkampagne’ ved tidsbestilling.

STYRK DIN VIDEN OM DIN HØRELSE
Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og glæd dine hjerne- og hårceller.
Please wait