Der er ikke planlagt kurser i 2020

Nedenfor kan du læse om de kursusforløb, jeg tidligere har afholdt.

Du er velkommen til at skrive dig op til at modtage mit nyhedsbrev, som kommer få gange årligt. Så er du sikker på at blive orienteret om kommende kursusstart.

 

 

 Slut fred med din tinnitus

NADA-øreakupunktur (frivilligt) i kombination med guidet meditation 

 

 

 

"Det går mig ikke så meget på mere. Den kan godt larme ind imellem, men jeg stresser ikke over den."

"Den er begyndt at skrue ned."

"Jeg sover hele natten nu!" 

Uddrag af kommentarer fra tidligere klienter.

 

 

 ved klinisk audiolog og tinnitusekspert Regitze Willemoës

certificeret NADA-akupunktør og mindfulness-instruktør m.v.

Høreklinikken St. Kongensgade |Tinnitusklinikken

Store Kongensgade 88, 1.

1264 København K

 

Tilmelding: send en mail til

 

I april - juni 2018 udbød jeg for 5. gang ’Slut fred med din tinnitus’, et gruppeforløb for dig med tinnitus, der har besluttet, at nu vil du gøre noget ved den.

Forløbet foregik i en lille gruppe og strakte sig over otte tirsdage à 1,5 time. Fire af ugens øvrige dage (og resten af dit liv) træner du selv hjemme med ca 20 minutters guidet meditation.

 

I forløbet kommer du til at forstå din tinnitus, hvordan du kan ændre dine tanker om den og hvordan du kan blive langt bedre til at acceptere den. Vi kigger også på, hvad videnskaben ved om tinnitus i dag. Viden knuser frygt.

Du kommer til at arbejde målrettet, omsorgsfuldt og intenst på en hurtig lindring ved at nedbringe dit stressniveau og ved på længere sigt at stabilisere dit nervesystem, genskabe en balance og give dig kræfterne tilbage.  

Det kaldes også Recovery og Empowerment.

Og ikke mindst væsentligt: du kommer i et fællesskab med andre, der langt hen ad vejen forstår dig. Vi græder ikke i kor, men deler erfaringer og gode oplevelser med hinanden.

 

Du udfylder et internationalt anerkendt spørgeskema (Tinnitus Functional Index) før og efter forløbet med ’på-en-skala-fra-0-10’ spørgsmål, lige som du har mulighed for en kort telefonsamtale med mig, inden du starter.

Det er en forudsætning for deltagelse i forløbet, at du på et tidspunkt er blevet tilset af en ørelæge eller medicinsk audiolog.

 

 

METODEN

Dette forløb i tinnitushåndtering tilbydes som den eneste af sin art i Danmark. 

Ved at kombinere lavpraktisk, evidensbaseret øreakupunktur, NADA, med lavpraktiske, guidede mindfulness-meditationer får du hjælp til at slutte fred med din tinnitus med metoder, der er anerkendt blandt de mest virkningsfulde til at slutte fred med din tinnitus. NADA-øreakupunkturen er frivillig. Har du mere lyst til at deltage i de guidede meditationer uden nåle, er du velkommen til det.

Vi kvikfikser ikke din tinnitus væk, den skal måske være der for altid, men vi arbejder på at fjerne din hjernes overdrevne opmærksomhed på den, så tinnitussen glider i baggrunden og bliver uinteressant.

Det er en helhedsorienteret løsning, der uundgåeligt vil indeholde en berigende personlig udvikling.

NADA-øreakupunktur benyttes over hele verden på bl.a. hospitaler, behandlingsinstitutioner, i katastrofeområder samt i terapeutisk arbejde og har evidens for at virke effektivt ved angst, stress, depression, søvnløshed, kroniske smerter med videre. Vores system reagerer ens på kroniske smerter og tinnitus.

Jeg kombinerer 45 minutters Nada-akupunktur med 20-30 minutters guidet meditation i hver session. I samspil med nålenes indvirkning nedbringer de regelmæssige meditationer dit stressniveau og genskaber over tid din indre balance og hjælper dig til at kunne tage hånd om din tinnitus i din hverdag og måske – men kun måske -  lægge den helt på hylden.

Forløbet er tilrettelagt med fokus på tryghed for en lille gruppe tinnitusklienter. Det er ikke et terapeutisk forløb, men når vi mødes er der tid til en kop NADA-te, rådgivning og en god samtale, ligesom der er tid til at runde sessionen af i ro og mag.

Du modtager links til mp3-filer med mine professionelt indspillede guidede meditationer og støtte til at indarbejde 20 minutters daglig egenomsorg i form af en meditationsstund for at opbygge og fastholde din generhvervede balance. Effekten vil være begrænset, hvis du fravælger at meditere selv minimum fire gange ugentligt.

Forløbet er egnet som et supplement til terapeutisk behandling, men kan også stå alene. Eventuel medicinering er ikke en hindring for at deltage.

Ønsker du at tale med mig i telefonen i ti minutter før du beslutter dig for at deltage i forløbet er dette absolut muligt. 

Send mig en mail på , så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tale uforstyrret.

 

DIN UNDERVISER

Jeg blev uddannet audiologiassistent i 1998 og har arbejdet i mange år med mennesket mellem ørerne i høreapparatindustrien. Gennem årene har jeg brændende interesseret mig for forskning i tinnitus og har været rådgivende konsulent for samme industri i udvikling af undervisningsmateriale til tinnitusklienter.

Jeg er uddannet NADA-øreakupunktør fra 2015 af Lars Wiinblad, som udbyder den eneste certificerede NADA-uddannelse herhjemme. Jeg har ligeledes fået relevant undervisning i medicinsk og traditionel kinesisk akupunktur på Københavns Akupunkturskole. Desuden har jeg en baggrund som mindfulness-instruktør, uddannet fra At Work Skolen (2013) og coach med en overbygning som stresscoach fra EmpowerMind (2012/13).

Jeg har sat tusindvis af nåle i ører og har mange hundrede timers erfaring i at arbejde med guidede meditationer.  Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev i boksen her på siden øverst til højre, modtager du et link til en kort guidet meditation, så du kan høre min stemme an. 

Jeg er i dag klinisk audiolog i egen praksis og arbejder til dagligt også med mennesker med hørenedsættelse.

 

STED

Tinnitusklinikken ligger i smukke omgivelser i Store Kongensgade 88, 1. 1264 København (lige ved Marmorkirken), 15 minutter fra Kongens Nytorv og Østerport og med stoppested for bus 1A lige overfor.

 

 

 

TIDER OG PRISER

Forløbet består af 8 sessioner à 1,5 time kl 16.45 – 18.15.

Du er velkommen til at komme og lande fra kl. 16.30.

 

 Privatbetalende: 2.400 kr inkl. moms

Andre: 2.400 kr ekskl. moms.

Hvis du får honoraret dækket af din kommune, din sundhedsforsikring eller din arbejdsplads, skal du bare huske at sende bevilling med relevant fakturainformation.

 

I forløbet modtager du NADA-te i kop, en pose NADA-te til derhjemme, meditationsfiler, spørgeskema før og efter forløbet samt muligheden for en indledende samtale pr telefon.

Bemærk, at forløbet er for en lille gruppe. 

 

 


Alzheimerforeningens logo

Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade i København har valgt at støtte Alzheimerforeningen.
Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.
500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.