Vind et sæt Oticon Opn1!

 

Høreklinikken | Tinnitusklinikken St. Kongensgade fylder 5 år 

– og det skal fejres med en konkurrence uden mage

læs mere om konkurrencen HER

 

Velkommen

til Regitze Willemoës, Klinisk audiolog og tinnitusekspert

 

Min praksis ligger i dejlige rammer i Store Kongensgade 88, 1., ca 10 minutters gang fra metroen på Kongens Nytorv og Østerport station. Bus 1A fra Østerport holder lige udenfor døren (Stoppested Fredericiagade).

 

I Høreklinikken støtter og hjælper jeg klienter med de optimale løsninger til den enkeltes behov. Mine klienter ønsker en personlig kontakt og tillid til deres egen private audiolog og det er jeg glad for at kunne yde.

I Tinnitusklinikken tilbyder jeg individuelle sessioner for klienter med en generende, kronisk tinnitus. I 2016 har jeg udbygget min terapeutiske praksis med et tilbud om akupunktur. Jeg er certificeret i og benytter både NADA-øreakupunktur og medicinsk akupunktur.

 

Konsultationer bookes i onlinekalenderen eller pr telefon 2999 7099. Alternativt, ringer jeg dig op, hvis du lægger dit navn og telefonnummer HER.

Læs mere om hvad andre klienter mener om Høreklinikken St. Kongensgade HER

Læs mere om hvad andre klienter mener om Tinnitusklinikken HER

 

Underskrift

Link: Høreklinikken St. Kongensgade
Høreklinikken St. Kongensgade
Link: Mobil Høreklinik
Mobil Høreklinik
Link: Tinnitusklinikken
Tinnitusklinikken
Link: Høreværn
Høreværn
Link: Kontakt & tidsbestilling
Kontakt & Tidsbestilling
Link: Interessante Nyheder
 
 

 Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade har valgt at støtte Alzheimerforeningen.  

Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.

500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.