Spar 12 % på din egenbetaling som medlem af Ældre Sagen

 

Når du overvejer nye høreapparater (og andre investeringer) er der tre forhold, der hænger uløseligt sammen:

Kvaliteten, tiden og prisen.

En forudsætning for høj kvalitet er min tid til at lytte til og forstå dine behov og ønsker, tiden til refleksion undervejs og tiden afsat til den stadige service, der er nødvendig, for at du har glæde af høreapparaterne i årevis.

Derfor er det så opløftende, når Ældre Sagen indgår en aftale med Oticon og har inviteret Høreklinikken St. Kongensgade til at kunne tilbyde dig 12 % rabat på din egenbetaling af Oticons høreapparater efter diverse tilskud.

Image

Oticon og Høreklinikken St. Kongensgade introducerer det nyeste skud på stammen: Oticon Real

oticon real

Oticon Real er 2. generation af verdens første høreapparater med dybe, neurale netværk ligesom vores hjerner. Det er høreapparater, der kender og genkender lyde omkring os og arrangerer dem korrekt i forhold til hinanden – og det virker! Det ved vi fra forgængeren, Oticon More.

Det nye er, at Oticon Real som det første høreapparat kan dæmpe de pludselige lyde, hverdagens uundgåelige ’impulsstøj’, som snor sig ind og ud af samtalerne, når bestikket rammer tallerkenerne, stolene skramler og nogen hoster – for blot at nævne ét scenarie. Lyde som forstyrrer samtalen og kan være ubehagelig.

 

kvinde spejl2

Vi har brug for hele lydbilledet

 Den store udfordring for mennesker med nedsat hørelse er, at evnen til at adskille lyde fra hinanden er nedsat. Det vil sige, at uønskede, uinteressante lyde i omgivelserne ikke kan filtreres fra, men tager lige så meget opmærksomhed som det, man gerne vil høre – f.eks. samtalen.

Producenterne af høreapparater har i årevis forsøgt at løse denne konflikt ved at prøve at undertrykke omgivende lyde og zoome ind på det der sker foran næsen på os.
Men det er ikke sådan, vi er skabt til at høre og lytte.

Oticon var de første til at indse og kunne handle på, at vi har brug for adgang til hele lydbilledet, vi befinder os i, for hurtigt at forstå verden omkring os. Og at løsningen ligger i at understøtte hjernens evne til lydbehandling. Det er et stort spring fremad for mange høreapparatbrugere, nye som erfarne.

 
 

par lobby

Vi tester selv nye apparater for at lære dem at kende

For at teste de nye Oticon Real har vi i de seneste måneder inviteret over 30 høreapparatbrugere til at afprøve disse apparater fra morgen til aften i en måned med rapportering undervejs og til slut.

Vi er ved at være til vejs ende med testen og kan allerede nu ane en grund til optimisme og imponerethed over Oticon Reals formåen. Den endelige konklusion er klar inden længe og udsendes bl.a. som et nyhedsbrev.

 

smartcharger

Fra engagement til passion

Jeg har i snart 30 år været dybt engageret i forståelsen af lyd, hørelse og høreapparatbehandling.
Oticons seneste produkter har udvidet både min og mine klienters oplevelse af, hvad sublim høreapparatbehandling er.

Jeg vil i dag beskrive mit engagement som en dyb passion, der smitter positivt af på mine klienters tilfredshed med deres høreapparater.

Book en tid til en gratis, uforpligtende rådgivende samtale og høreprøve før du selv kan teste Oticon Real i fred og ro sammen med mig, så er vi i gang.

 Jeg glæder mig til at møde dig.

Image

Lad os sammen forbedre din hørenedsættelse

Høreklinikken St. Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K

Hvordan får man høreapparater?

Hvordan får man høreapparater?

De spørgsmål, der måtte dukke op – især hvis du overvejer høreapparater for første gang – besvarer Regitze her.

Læs mere
40 % af vores klienter kommer på anbefaling

40 % af vores klienter kommer på anbefaling

At vælge den rette høreklinik kan være en jungle. Til dig der ikke kender nogen, der kan rådgive dig, har vi samlet en række udsagn fra nogle af vores klienter.

Læs mere
Regitze Willemoës

Regitze Willemoës

Regitze har arbejdet med mennesker med hørenedsættelse og høreapparater i over 20 år udfra devisen, at ”ser du ikke det hele menneske, leverer du kun den halve løsning”.

Læs mere
oticon logo
ReSound logo
widex logo
Frie Høreklinikker logo
Regitze Willemoës - logo

Høreklinikken St. Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K

2999 7099
rwi@regitzewillemoes.dk