Tilskud og priser

Vi kan tilbyde høreapparater og hele VIP-pakken med høreprøver, rådgivende samtaler, tilpasning, justeringer og fri service i 4 år.

Er du medlem af Ældre Sagen og vælger apparater fra Oticon, har Oticon udvalgt Høreklinikken St. Kongensgade til at kunne tilbyde dig en rabat på 12 % af din egenbetaling.

Image

Priser på høreapparater

Priseksempler på 1 sæt Oticon Real høreapparater med alm. batterier inkl. 4 års VIP-pakke

Efter regionens tilskud, Danmarks tilskud (gruppe 1 eller 2) samt 12% Ældre Sagen-rabat på egenbetaling:

Oticon Real 1:
kr 29.916


Den ypperligste og mest kompromisløse løsning. Til dig, der ønsker den bedst mulige taleforståelse og musikgengivelse, den mest nydelsesfulde lydkvalitet i både komplekse og rolige lydmiljøer.

Oticon Real 2:
kr 27.276


Den fornuftige og dog teknologisk avancerede løsning. Til dig, der ønsker at høre bedre i mange situationer og som kan tage det lidt mere afslappet, hvis omgivende akustik og lydmiljø udfordrer apparaterne lige vel meget.

Oticon Real 3:
kr 20.236


Den gode løsning til dig, der ønsker at kunne kommunikere mere ubesværet med en eller få personer i roligere omgivelser.

Læs mere om priser nedenfor.

Prisen for høreapparater
- hvad dækker den?

Går du benhårdt efter de laveste priser på høreapparater på markedet, vil prisen naturligvis afspejle niveauet af service, den tid, der er afsat til dig, måske endda kompetencer - alt det væsentlige uden om selve apparaterne.

Regitze har sig bekendt ingen klienter, der har lagt deres høreapparater i skuffen og hun har til stadighed kontakt med langt de fleste af vores klienter.

Hos os får du en pakkeløsning, der omfatter:

 

Din egen private audiolog

 ... med stor erfaring i, viden om og interesse for et nært samarbejde om den bedst mulige tilpasning og servicering af dine høreapparater. Du kommer således ikke til at møde en vifte af medarbejdere, og Regitze får en dyb forståelse for dine behov og ønsker. Hun er god til at lytte - også til det 'mellem ordene'. 

God tid!

Regitze sætter 1,5 time af til den indledende samtale og høreprøve, så du får en viden og forståelse for både din hørenedsættelse og den løsning, Regitze og du lægger en plan for. Hun afsætter ligeledes 1,5 time til tilpasning af høreapparaterne, så du er tryg ved at håndtere apparaterne, når du går herfra. De efterfølgende møder sætter hun gerne en time af til. Måske bruger I ikke en fuld time, men så er der ingen hård 'bagkant'. Regitze ønsker at afslutte i ro og orden, så du kommer værdigt og tilfreds ud ad døren. Det er hende, der afgør, hvor mange der skal sidde i sin stol i løbet af en dag. 

Høreapparater på prøve i ca fire uger

og muligheden for at låne og teste flere forskellige høreapparater for at finde frem til det optimale valg. Regitze har ikke travlt.

Verificerede tilpasninger med målinger

der viser Regitze, hvad der rent faktisk foregår i dine ører og høreapparater udfra devisen at viden er bedre end gætværk. Real-Ear-Measurement-udstyr er ikke lovpligtigt i Danmark, og kun et meget begrænset antal klinikker har investeret i (og bruger) dette.

4 års VIP-pakke, der bl.a. omfatter:

den indledende høreprøve
høreapparat-tilpasningen
rådgivende og opfølgende samtaler efter behov
høreapparat-justeringer efter behov
regelmæssige hørescreeninger
fri service og låneapparater
Tryghedsgaranti
forbrugsdele efter behov

Tryghedsgaranti

Vi tegner en Tryghedsgaranti for alle vores klienter (værdi 1.600 kr).

Tryghedsgarantien indebærer, at hvis du uforsætligt mister eller får ødelagt et eller begge høreapparater inden for garantiperioden på fire år, erstattes de med identiske apparater.

Bliver det aktuelt at benytte Tryghedsgarantien, er selvrisikoen 2.500 kr pr apparat.

Almindeligt slitage på komponenter m.v. er omfattet af producenternes garanti i fire år. Skal dine apparater til service, låner du apparater af Regitze imens.

Uafhængig høreklinik

Vi har en uafhængig høreklinik, der ikke er ejet af en høreapparatvirksomhed. Regitze har specialiseret sig i de bedste høreapparatproducenter og er på din side.

Frie Høreklinikker

Regitze er grundlægger af og formand for Frie Høreklinikker, en sammenslutning af uafhængige, uvildige høreklinikker, der bl.a. sikrer dig tryghed for hjælp hvis du - eller vi - er på ferie, når du har brug for hjælp til dine høreapparater, eller hvis du flytter langt fra St. Kongensgade. Frie Høreklinikker kan du læse mere om HER.

 

Prisklasse 1

For to apparater alt inklusiv for den ypperligste og mest kompromisløse løsning. Til dig, der ønsker den bedst mulige taleforståelse og musikgengivelse, den mest nydelsesfulde lydkvalitet i både komplekse og rolige lydmiljøer.

Alle priser er inkl. VIP-pakken: gratis kontrol, justering, tilbehør, Tryghedsgaranti m.v. i fire år.

Nedenstående priser er din egenbetaling når regionens tilskud er trukket fra, men før eventuelt rabat fra Ældre Sagen,  tilskud fra Danmark og kommunen (helbredstillæg). Læs mere om de forskellige tilskud nedenfor.

Oticon Real 1:
Kr 39.996 inkl. genopladelige batterier og lader
Oticon Real 1:
kr 37.046 (almindelige batterier)
ReSound Omnia 9:
kr 41.996 inkl. genopladelige batterier og lader
ReSound Omnia 9:
kr 37.996 (almindelige batterier)
Widex Moment 440:
kr 39.996 inkl. genopladelige batterier og lader
Widex Moment 440:
kr 37.046 (almindelige batterier)

Prisklasse 2

For to apparater alt inklusiv for den fornuftige og dog teknologisk avancerede løsning. Til dig, der ønsker at høre bedre i mange situationer og som kan tage det lidt mere afslappet, hvis omgivende akustik og lydmiljø udfordrer apparaterne lige vel meget.

Alle priser er inkl. VIP-pakken: gratis kontrol, justering, tilbehør, Tryghedsgaranti m.v. i fire år.

Nedenstående priser er din egenbetaling når regionens tilskud er trukket fra, men før eventuelt rabat fra Ældre Sagen,  tilskud fra Danmark og kommunen (helbredstillæg). Læs mere om de forskellige tilskud nedenfor.

Oticon Real 2:
kr 36.146 inkl. genopladelige batterier og lader
Oticon Real 2:
kr 33.196 (almindelige batterier)
ReSound Omnia 7:
kr 38.146 inkl. genopladelige batterier og lader
ReSound Omnia 7:
kr 32.146 (almindelige batterier)
Widex Moment 330:
kr 36.146 inkl. genopladelige batterier og lader
Widex Moment 330:
kr 33.196 (almindelige batterier)

Prisklasse 3

For to apparater til dig, der ønsker at kunne kommunikere mere ubesværet med en eller få personer i roligere omgivelser.

Alle priser er inkl. VIP-pakken: gratis kontrol, justering, tilbehør, Tryghedsgaranti m.v. i fire år.

Nedenstående priser er din egenbetaling når regionens tilskud er trukket fra, men før eventuelt rabat fra Ældre Sagen,  tilskud fra Danmark og kommunen (helbredstillæg). Læs mere om de forskellige tilskud nedenfor.

Oticon Real 3:
kr 28.146 inkl. genopladelige batterier og lader
Oticon Real 3:
kr 25.196 (almindelige batterier)
ReSound Omnia 5:
kr 30.146 inkl. genopladelige batterier og lader
ReSound Omnia 5:
kr 24.146 (almindelige batterier)
Widex Moment 220:
kr 28.146 inkl. genopladelige batterier og lader
Widex Moment 220:
kr 25.196 (almindelige batterier)

Tilskud og finansiering

Tilskud til høreapparater fra din region

Høreklinikken St. Kongensgade er godkendt af Sundhedsministeriet, hvilket betyder, at du er berettiget til at modtage et økonomisk tilskud til høreapparater og behandling fra din region, uanset din indtægt. I 2024 er dette tilskud 6.804 kr til to høreapparater.

Tilskud til høreapparater fra Danmark

Er du medlem af Danmark får du tilbagebetalt yderligere et tilskud på 3.000 kr for gruppe 1 og 2 og 2.000 kr for gruppe 5 for to høreapparater.

Helbredstillæg

Har du et helbredstillæg kan du modtage op til 85 % i tilskud. Kommuner kræver normalt at deres borgere selv søger om dette tilskud.

Ældre Sagen-rabat

Oticon og Ældre Sagen har indgået et samarbejde, der betyder, at udvalgte høreklinikker kan tilbyde Oticon høreapparater med 12 % rabat på egenbetalingen (efter tilskud). Høreklinikken St. Kongensgade er en af de udpegede klinikker.

Lån til høreapparater

Er du interesseret i at fordele udgifterne til dine nye høreapparater og eventuelt tilbehør over et, to eller fire år, kan vi hjælpe dig med at søge en finansieringsaftale. I denne aftale er indeholdt et gebyr til banken.

Hvis du er interesseret i at betale via en finansiering, skal du huske at fortælle Regitze det ved jeres første møde, så du får den korrekte pris.

Betaling

Når du har samlet erfaring nok til at kunne afgøre hvilke apparater, der er det rigtige valg for dig, afslutter I selve prøvetiden. Klinikken modtager Dankort, ligesom vi gerne sender en faktura, så du i ro og mag kan lave en bankoverførsel derhjemme. Ønsker du at finansiere dine apparater, ansøger vi nu om det.

Er du medlem af Danmark, ordner Regitze det praktiske, så du får dit tilskud.

Image

Lad os sammen forbedre din hørenedsættelse.

Høreklinikken St. Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K

Regitze Willemoës

Regitze Willemoës

Regitze har arbejdet med mennesker med hørenedsættelse og høreapparater i over 20 år udfra devisen, at ”ser du ikke det hele menneske, leverer du kun den halve løsning”.

Læs mere
Høreapparater

Høreapparater

Når Regitze og du efter høreprøven sammenholder din hørenedsættelse med dine ønsker og behov, vil der være en række høreapparater at vælge mellem i forskellige prisklasser og udformninger. Der er nogle, der passer lige til dig, din livsstil og dit budget.

Læs mere
Hvordan får man høreapparater?

Hvordan får man høreapparater?

De spørgsmål, der måtte dukke op – især hvis du overvejer høreapparater for første gang – besvarer Regitze her.

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

- og få adgang til ny, spændende viden om din hørelse og dens muligheder i Regitzes populære artikler og podcasts.

 

Så vil du også være blandt de først inviterede til vores interessante arrangementer, der vedkommer dig.

oticon logo
ReSound logo
widex logo
Frie Høreklinikker logo
Regitze Willemoës - logo

Høreklinikken St. Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K

2999 7099
rwi@regitzewillemoes.dk