Oticon, Widex og GN ReSound

Jeg kan tilbyde høreapparater og hele pakken omkring tilpasning og fri service i fire år i tre forskellige prisklasser fra de danske høreapparatproducenter Oticon, Widex og GN ReSound.

Uanset hvad du vælger, vil du hos mig kunne være sikker på, at høreapparaterne er indstillet optimalt til din hørelse og dine ønsker, da jeg måler apparaternes forstærkning i dine ører og ikke bare forlader mig på simulerede kurver.

Priserne er din egenbetaling for to høreapparater når regionens tilskud er trukket fra, men før eventuelt tilskud fra 'danmark' og kommunen (Helbredstillæg). Læs mere om de forskellige tilskud nedenfor.

Alle mine premium-produkter er omfattet af en Tryghedsgaranti, som du kan læse mere om nedenfor.

 

 Prisklasse 1: for to apparater alt inklusiv for den ypperligste og mest kompromisløse løsning. Til dig, der ønsker den bedst mulige taleforståelse og musikgengivelse, den mest nydelsesfulde lydkvalitet i både komplekse og rolige lydmiljøer.

Oticon More 1: Kr. 31.443, -  inkl. genopladelige batterier og lader
Oticon Opn S 1: Kr. 27.443, -
ReSound One 9: Kr. 30.443, -
Widex Moment 440: Kr. 30.443, -

Prisklasse 2: for to apparater alt inklusiv for den fornuftige og dog teknologisk avancerede løsning. Til dig, der ønsker at høre bedre i mange situationer og som kan tage det lidt mere afslappet, hvis omgivende akustik og lydmiljø udfordrer apparaterne lige vel meget.

Oticon More 2: Kr. 26.443, -  inkl. genopladelige batterier og lader
Oticon Opn S 2: Kr. 22.443, -
ReSound One 7: Kr. 21.443, -
Widex Moment 330: Kr. 22.443, -

Prisklasse 3: for to apparater til dig, der ønsker at kunne kommunikere mere ubesværet med én eller få personer i roligere omgivelser.

Oticon More 3: Kr. 17.443, -  inkl. genopladelige batterier og lader
Oticon Opn S 3: Kr. 13.443, -
ReSound One 5: Kr. 10.443, -
Widex Moment 220: Kr. 14.443, -

Uanset hvad du vælger, vil du hos mig få de bedste til prisen - nu og de næste fire år (mindst).

 

Prisen for høreapparater - hvad dækker den?

Går du benhårdt efter de laveste priser på høreapparater på markedet, vil prisen naturligvis afspejle niveauet af service, afsat tid til dig, måske endda kompetencer - og alt det øvrige væsentlige uden om selve apparaterne.

Jeg har mig bekendt ingen klienter, der har lagt deres høreapparater i skuffen og jeg har til stadighed kontakt med langt de fleste af mine klienter.

 

Når du vælger høreapparater med egenbetaling får du hos mig får du en pakkeløsning, der omfatter:

 • Din egen private audiolog med stor erfaring i, viden om og interesse for et nært samarbejde om den bedst mulige tilpasning og servicering af dine høreapparater. Du kommer således ikke til at møde en vifte af medarbejdere, og jeg får en dyb forståelse for dine behov og ønsker og er god til at lytte - også til det 'mellem ordene'. 

 

 • God tid! Jeg sætter 1,5 time af til den indledende samtale og høreprøve, så du får en viden og forståelse for både din hørenedsættelse og den løsning, vi lægger en plan for. Jeg afsætter ligeledes 1,5 time til tilpasning af høreapparaterne, så du er tryg ved at håndtere apparaterne, når du går herfra. De efterfølgende møder sætter jeg gerne en time af til. Måske bruger vi ikke en fuld time, men så er der ingen hård 'bagkant'. Jeg ønsker at afslutte i ro og orden, så du kommer værdigt og tilfreds ud af døren. Det er mig der afgør, hvor mange der skal sidde i min stol i løbet af en dag.

 

 • Høreapparater på prøve i ca fire uger og muligheden for at låne og teste flere forskellige høreapparater for at finde frem til det optimale valg. Jeg har ikke travlt.

 

 • Verificerede tilpasninger med målinger, der viser mig, hvad der rent faktisk foregår i dine ører og høreapparater udfra devicen at viden er bedre end gætværk. Real-Ear-Measurement-udstyr er  ikke lovpligtigt i Danmark, og kun et meget begrænset antal klinikker har investeret i (og bruger) dette.

 

 • Jeg har en uafhængig høreklinik, der ikke er ejet af en høreapparatvirksomhed. Jeg har specialiseret mig i de bedste høreapparatproducenter og er på din side.

 

 • Jeg er grundlægger af og formand for Frie Høreklinikker, en sammenslutning af uafhængige, uvildige høreklinikker, der bl.a. sikrer dig tryghed for hjælp hvis du - eller jeg - er på ferie, når du har brug for hjælp til dine høreapparater, eller hvis du flytter langt fra St. Kongensgade. Frie Høreklinikker kan du læse mere om HER.

 

 

 

 • Fire års forbrug af voksfiltre og andet tilbehør til dine høreapparater samt fire års fri adgang til justeringer, rådgivning, service, høreprøver etc.:

   

  • Årlig skift af højttalere (værdi 2.800 kr)
  • Kupler/1 sæt ørepropper (værdi 700 kr)
  • Voksfiltre (værdi 700 kr)
  • Frit antal justeringer, rådgivning service, høreprøver etc (værdi 1.000 kr pr konsultation)
  • Tryghedsgaranti (værdi 1.600 kr)

 

 • Invitationer til kontrol hver 6. måned eller efter behov.

 

Tilskud til høreapparater fra regionen

Høreklinikken St. Kongensgade er godkendt af Sundhedsministeriet, hvilket betyder, at du er berettiget til at modtage et økonomisk tilskud til høreapparater og behandling, hvis du har en hørenedsættelse uanset din indtægt. I 2022 er dette tilskud 6.585 kr til to høreapparater.

 

Tilskud til høreapparater fra Danmark

Er du medlem af Danmark får du tilbagebetalt yderligere et tilskud på  3.000 kr for gruppe 1 og 2 og 2.000 kr for gruppe 5 for to høreapparater.

 

Tilskud til høreapparater fra kommunen - Helbredstillæg (Medicinkort)

Er du pensionist med en formue under 78.900 kr (2017) kan du søge om helbredstillæg hos Borgerservice, hvis du ikke allerede har det, til delvis dækning af høreapparaterne. Helbredstillæg dækker op til 85% af udgifterne og eventuelt tilskud fra Danmark fratrækkes før Helbredstillæggets tilskud beregnes.

 

Lån til høreapparater

Er du interesseret i at fordele udgifterne til dine nye høreapparater og eventuelt tilbehør over et eller to år, kan jeg hjælpe dig med at søge en finansieringsaftale. I denne aftale er indeholdt et gebyr til banken. 

Hvis du er interesseret i at betale via en finansiering, skal du huske at fortælle mig det ved vores første møde, så du får den korrekte pris.

  

Betaling

Når du har samlet erfaring nok til at kunne afgøre hvilke apparater, der er det rigtige valg for dig, afslutter vi selve prøvetiden. Klinikken modtager Visa/Dankort, ligesom jeg gerne sender en faktura, så du i ro og mag kan lave en bankoverførsel derhjemme. Ønsker du at finansiere dine apparater, ansøger vi nu om det.  Er du medlem af "danmark", ordner jeg også det praktiske her, så du får dit tilskud.

 

Tryghedsgaranti

Alle mine premium-produkter er omfattet af en Tryghedsgaranti.

Tryghedsgarantien indebærer, at hvis du uforsætligt mister eller får ødelagt et eller begge høreapparater inden for garantiperioden på fire år, erstattes de med identiske apparater. Garantien fortsætter som om intet var hændt. Almindeligt slitage på komponenter m.v. er omfattet af producenternes garanti i fire år.

Bliver det aktuelt at erstatte apparaterne udgør selvrisikoen 2.500 kr pr apparat inkl. programmering af apparatet, højttaler og administration. 

 

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade HER

Læs mere om hvad andre klienter mener om Høreklinikken St. Kongensgade HER

Læs mere om høreapparater HER

Læs mere om hvordan man får høreapparater HER


Alzheimerforeningens logo

Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade i København har valgt at støtte Alzheimerforeningen.
Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.
500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.