Dansk design kan være så småt og godt gemt af vejen, at ingen bemærker det.

 

Høreapparater, der matcher dig, dine behov og dit budget

Når vi sammenholder din hørenedsættelse med dine ønsker og behov, vil der være en række høreapparater at vælge mellem i forskellige prisklasser og udformninger. Der er nogle, der passer lige til dig, din livsstil og dit budget.

Uanset hvad du vælger, vil jeg sørge for, at du får de bedste til prisen. Jeg er en varm fortaler for, at du prøver flere forskellige høreapparater af over en periode. Det mest betydningsfulde for mig er, at vi finder frem til de høreapparater, der passer bedst til dig. De kommer til at betyde en kæmpestor forskel i dit liv.

  

Vigtig viden

Ethvert høreapparat er en mikro-computer i 'dvale', før det bliver tilpasset til den person, der skal bruge det. Din succes med høreapparater er fuldstændigt afhængig af din kliniske audiologs viden, erfaring og gode tid. Derfor er dit valg af klinik lige så vigtigt som valget af apparater. Læs hvad andre klienter siger om Høreklinikken St. Kongensgade HER.

 

Dit valg

Måske har du allerede en formodning om, hvilke høreapparater, du kunne tænke dig at afprøve. Måske er du i vildrede. Min opgave er at hjælpe dig og støtte dig til at tage et valg. Det kan jeg kun gøre, hvis jeg giver mig tid til at lytte til dig, dine behov og dine ønsker. Og det gør jeg.

Første gang vi mødes til en høreprøve og en uforpligtende samtale, har jeg sat 1,5 time af. Den tid er godt givet ud for os begge.

 

Høreapparater er i dag både diskrete og behagelige at anvende.

 Her et eksempel fra Oticon.

 

Dansk design og teknologi

Jeg har valgt at indgå aftaler med de tre store danske høreapparatvirksomheder

 

  • Oticon

  • Widex     

  • GN ReSound (Store Nord)

 

fordi de teknologisk er blandt de absolut bedste på markedet og altid har været det og fordi dansk høreapparatdesign er det smukkeste og mest diskrete. Så er den ikke så meget længere.

Alle tre producenter tilbyder trådløst tilbehør i form af fjernbetjeninger og gadgets til mobiltelefon, TV, computer etc, som streamer lyden direkte til høreapparaterne.

Alle tre har udviklet høreapparater, der streamer lyd direkte fra din iPhone og andre Apple-produkter.

Ligeledes har alle tre udviklet apps, der tillader dig at styre dine høreapparater direkte fra mobilen. 

 

Widex

I Foråret 2018 lancerede Widex sit bud på fremtidens høreapparater, Widex Evoke, som tilbydes i tre priskatagorier. Evoke er, som Oticons og GN ReSounds flagskibe, 'made for iPhone', hvilket vil sige, at der kan streames lyd direkte fra iPhonen, iPad'en m.v. til høreapparaterne og at apparaterne kan styres fra en app.

Evoke 440 er Widex' største kraftpræstation til dato. Evoke 440 leverer en lydkvalitet, der kan gøre selv en gammel rotte som mig helt stille.

 

Med Evoke 440 klarer du dig langt bedre i samtaler i støjende omgivelser og udendørs, når vinden leger – de to situationer, der klassisk er de sværeste for høreapparater at håndtere.

Udover at være det ypperligste, Widex nogensinde har præsteret, kan apparaterne kommunikere direkte med iPhone og iPad, hvis du har lyst. 

Det betyder at du kan streame telefonsamtaler, pod-casts, film og al mulig anden lyd direkte fra mobil etc til høreapparaterne og således bruge dem som hovedtelefoner – uden et mellemled dinglende om halsen.

Desuden kan du styre dine apparater fra Evoke app’en uanset om du har en iPhone eller en android mobiltelefon.

 

Men det meste af tiden, kan du glemme, at du overhovedet har apparaterne på.

Det er fantastisk, at så stor lyd kan være i så små apparater. 

 

Overvejer du nye høreapparater, skylder du dig selv at prøve et sæt Widex Evoke 440 af i fire ugers tid. Måske ønsker du herefter at låne et eller flere sæt høreapparater i en anden prisklasse eller andet fabrikat for at kunne sammenligne. Sådanne tests er jeg stor fortaler for, da vi begge lærer en masse og vi sikrer, at du får de apparater, der er bedst til dig.

 

Høreapparater er en vigtig investering for både dig selv, dine omgivelser, jeres nutid og ikke mindst jeres fremtid. Det er et meget vigtigt valg.

Du er velkommen til at ringe på tlf 2999 7099 eller bestille tid i kalenderen lige HER.

 

Widex Evoke Fusion2 

 

 

Oticon

 

Oticon Opn S miniRITE

 

Jeg har arbejdet i Oticon i mange år og været med til at lave undervisningsmateriale og træne audiologer fra hele verden i høreapparat-teknologierne, høreapparat-tilpasning og mennesket mellem ørerne.

Derfor er  min viden om høreapparaternes formåen og forskelle meget omfattende, ligesom jeg har et dybt kendskab til at få det bedste ud af dem.

 

Oticon lancerede i juni 2016  Opn-apparaterne, som på én gang er en fuldkommen genial nytænkning af høreapparater og en tilnærmelse til den normale hørelse, som vi ikke har oplevet tidligere - og samtidigt en naturlig videreudvikling baseret på en forståelse af hjernens samspil med hørelsen, som Oticon har mange års forspring med.

Har du lyst til at læse om de tests af Oticon Opn, som jeg foretog sammen med gode, kritiske og tålmodige testpersoner i sommeren 2016, kan du finde nyhedsbrevet 'Høreapparaterne, der bestod testen' her. (Det er en længere historie).

 

 Traditionelle høreapparater lukker af.

Oticon Opn arbejder så hurtigt, at de kan arbejde sammen med din hjerne. 

  

I februar 2019 lancerede Oticon Opn S, som er en spændende og banebrydende overbygning på Opn apparaterne. Du kan eventuelt læse mere her.

Prøv dem selv i dine egne, daglige omgivelser. Sørg for at blive inviteret ud, så du kan teste dem af i de krævende situationer. Lad mig støtte dig undervejs og lad os finjustere apparaterne ud fra dine tilbagemeldinger. Hvis du ønsker at sammenligne et sæt Opn-apparater med et sæt traditionelle, vil jeg med glæde støtte dig i dette.

 

Bliver du glad for Oticon Opn S eller et andet sæt apparater, er alle glade. Vælger du at aflevere dem tilbage, er vi lige gode venner.

Udover Oticon Opn S arbejder jeg også med en række øvrige Oticon-høreapparater, der alle er at regne for de bedste i deres kategori.

 

Høreklinikken St. Kongensgade er certificeret af Oticon og samarbejder med Ældre Sagen

 

Jeg er en af de få certificerede Oticon-forhandlere i Danmark. Dermed kan jeg bl.a. tilbyde dig en gratis Tryghedsgaranti, hvis du er eller bliver medlem af Ældre Sagen. Tryghedsgarantien betyder bl.a., at hvis du mister eller kommer til at ødelægge dine høreapparater, får du et nyt sæt identiske apparater til et gebyr på 475 kr pr apparat.

Baggrunden for certificeringen er bl.a. en følge af mine mange år som leder af Oticons Internationale Træningsakademi, som har givet mig den dybere viden om, interesse for og forståelse af Oticons teknologier og muligheder for det enkelte menneske.

Du kan læse mere om fordelene for dig her.

 

 

GN ReSound

GN ReSound var de første i verden til at introducere et høreapparat 'made  for iPhone' tilbage i 2014 og jeg har tilpasset et utal af GN's topprodukt, LiNX, til glade brugere igennem de sidste fem år.

Seneste skud på den stamme er LiNX Quattro, som bl.a. giver de kliniske audiologer mulighed for at justere deres klienters høreapparater, selv om de befinder sig to forskellige steder.

Det giver helt nye muligheder for at drive det bedste ud af høreapparaterne. Jeg har ofte ønsket at kunne ligge i mine klienters lomme og opleve høre-udfordringerne, der hvor de måtte være. Det kan vi nu.

GN ReSound LiNX Quattro

 

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade HER

Læs mere om hvordan man får høreapparater HER

Læs mere om tilskud og priser HER

Læs mere om hvad andre klienter mener om Høreklinikken St. Kongensgade HER


Alzheimerforeningens logo

Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade i København har valgt at støtte Alzheimerforeningen.
Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.
500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.