Byens bedst anmeldte høreklinik!

40 % af vores klienter har fået os anbefalet af venner, familie eller kolleger – eller har valgt os på grund af de ægte anbefalinger, de har læst her.

De fleste af vores klienter køber også deres næste sæt apparater hos os, når deres gamle høreapparater efter tro tjeneste skal udskiftes.

Som Aase Piil skriver "Nu er jeg endt hos Høreklinikken St. Kongensgade og her bliver jeg!"

Image

"Jeg ville have det bedste til mig, og det har jeg fået"

Jeg kontaktede Regitze Willemoës efter anbefaling. Totalt uvidende, som jeg var ud i høreapparater, har hun tålmodigt og professionelt forklaret og justeret, så jeg føler mig helt tryg ved mine Oticon Real 1. De har i den grad udfyldt hullerne i alt det, jeg tidligere er gået glip af. Og så er de overraskende nemme at bruge og vedligeholde.
Jeg ville have det bedste til mig, og det har jeg fået. De bedste høreapparater, den grundigste vejledning, den venligste omsorg. Jeg kan varmt anbefale Regitze.

Januar 2024

Nina Gad

 

"Jeg vil altid beundre din store indsats, din store  tålmodighed og menneskelighed"

Kære Regitze,  Mange tak for din store støtte og din utrættelige kamp for at forbedre mit "hørelses liv"... Jeg vil altid beundre din store indsats, din store  tålmodighed og menneskelighed.

De bedste julehilsener
Ewa

"Du ved, at det der sker i klienternes liv spiller en rolle i lydopfattelsen!"

Efter flere år i det offentlige regi ville jeg finde en privat høreklinik i håb om at blive bedre hjulpet med mit efterhånden svære handicap.
Jeg kom i kontakt med Regitze Willemoës i hendes klinik på St. Kongensgade, og hold da op! Her blev jeg behandlet som et helt menneske
og ikke et nummer i rækken!
Kære Regitze, du kender efterhånden min historik, du lytter, spørger, forklarer, svarer med venlighed, justerer tålmodigt apparaterne for at afhjælpe
de problemer som dukker op undervejs. Altid med smil og rolig stemme, trods de udfordringer som mit handicap byder på.
Det gør mig tryg og jeg ved, at jeg altid er velkommen til at booke et nyt møde hos dig.
Dit nærvær og din omsorg da jeg for nylig blev syg, det skulle da også være plads og tid til! For du ved, at det der sker i klienternes liv spiller en rolle i lydopfattelsen!
Jeg kan nu med mine nye Oticon Real 1 apparater og den nye App bedre deltage i en samtale med mine sidemænd på café, restaurant, familiefest, noget som var umuligt for mig tidligere.
Så kære Regitze, tusind tak for dit engagement, din vedholdenhed, som har gjort at jeg nu føler mig mindre træt og kan bedre overskue at deltage i forskellige events med andre mennesker.

Mange varme hilsner
Michèle B

"Mine varmeste anbefalinger"

Kombinationen af din faglige begejstring, høje faglighed, empatiske evner og uvurderlige tålmodighed, giver bare de bedste resultater og en oplevelse af, at være vigtig.
Og sidst, men ikke mindst, har du en skøn humor.

Mine varmeste anbefalinger / Winnie

"I sommer, da jeg skulle have nye høreapparater for 2. gang, var jeg slet ikke i tvivl: selvfølgelig skulle Regitze hjælpe mig."

Jeg har ALDRIG haft mine høreapparater liggende i skuffen!
For jeg bruger dem hver dag og de virker ret optimalt,

Det kan jeg takke Regitze Willemoës for!
Det kræver en virkelig dygtig OG tålmodig audiolog både at sikre
din daglige kommunikation og dine individuelle høre-behov.

I sommer, da jeg skulle have nye høreapparater for 2. gang, var jeg slet ikke i tvivl: selvfølgelig skulle Regitze hjælpe mig.
Høreklinikken i St. Kongensgade leverer 1. kl. engagement for at finde de rigtige løsninger, som kan afhjælpe dit høretab bedst muligt.

Anne Gitte Munck

"Høreklinikken St. Kongensgade med audiolog Regitze Willemoës er bare Danmarks bedste!"

Jeg lider af ganske svært høretab som følge af Meniére, og søgte efter anbefaling hjælp hos audiolog Regitze. Jeg havde fået et 'almindeligt' høreapparat via det offentlige, og var ikke rigtigt tilfreds med hverken apparat eller indstillingen af dette, og havde besvær med at følge med i almindelig samtale.

Jeg kontaktede derfor Regitze og sikke en forskel. Jeg har fået den bedste behandling:
Gode råd mht. valg af høreapparater og specielt afprøvninger af de 'rigtige' ørepropper og højtalere.
Værdifuld information om tilhørende hjælpemidler, fjernsyns-streamer direkte til mine høreapparater.
Super opfølgning på mig som person over tid. Med ordentlig og god tid til nye høretest's og optimerede indstillinger af mine apparater, hver eneste gang jeg har haft brug for det.

Min varmeste anbefaling af Regitze til dig, der har brug for hjælp til din hørelse fra den dygtigste audiolog!

December 2023
Hilsen
Jan

"God tid til at tale problematikken og mulighederne for afhjælpning igennem. Ingen købepres"

Kære Regitze!

Som en efterhånden erfaren gæst på forskellige høreklinikker var det meget positivt at komme hos Regitze Willemoës i klinikken St. Kongensgade. En meget venlig modtagelse i smagfulde lokaler. God tid til at tale problematikken og mulighederne for afhjælpning igennem. Ingen købepres.

De apparater, jeg købte efter grundig instruktion, er de bedste jeg har haft til dato.

Dertil kommer, at med adressen i Store Kongensgade kommer man på besøg i den historiske del af Indre København. Let at komme til med bus eller metroen til Marmorkirken, hvis man da ikke foretrækker det mest charmerende, cyklen.

Svend Emil Nielsen

1552 Kbh V

"Langt bedre service end jeg var vant til"

Jeg har haft høre apparater i 30 år. De første mange år havde jeg Widex apparater og fik først Oticon apparater da jeg fik kontakt til Høreklinikken St. Kongensgade for ca. 10 år siden.

Der er en kæmpe forskel på de forskellige høreklinikker, jeg har været i forbindelse med tidligere og så Regitzes klinik, hvor jeg har fået langt bedre service end jeg var vant til. På alle måder kan jeg varmt anbefale Regitzes klinik. Her får man den bedste og mest professionelle behandling man kan ønske sig.

Ib Madsen
Professor emeritus

" Her bliver jeg!"

Jeg har haft høreapparat i ca.25 år og fået dem lidt forskellige steder med forskellig kvalitet, vejledning og salgsmetoder!!!!
Nu er jeg endt hos Høreklinikken St. Kongensgade og her bliver jeg! Det er altid den samme audiolog, nemlig Regitze, der har stor efaring og viden om hørelse, høretab og høreapparater.

Jeg har nu et høreapparat der også fungerer når jeg er i grupper og derfor kan være med i samtalen. Når jeg skal til foredrag behøver jeg ikke at komme i god tid for at få en plads i foreste række, jeg hører udmærket ”midtfra”. Mit høreapparat er nu tilsluttet min mobil, det betyder, at jeg kan regulere lydstyrken via mobilen. Jeg kan også høre radio direkte i høreapparaterne, jeg har lige været i Grenå (med tog) og kunne sidde med mine ”hørepropper” og lytte til mobilen ligesom alle de unge mennesker jeg sad ved siden af.
Ja, jeg er glad for mine høreapparater, jeg fortæller gerne om dem og viser på mobilen, hvordan de er tilsluttet og det er jo interessant for mange, som måske overvejer om de har brug for høreapparater.

Hilsen Aase Piil

"Du lytter"

Der er altid god tid.
Du lytter til mine ønsker og forventninger og har indfriet dem.
Din faglighed er meget stor.
 
Venlig hilsen
Kai

" Hun helmer ikke før man er tilfreds"

Forestil dig du kører i en bil og ruden er dækket af sne. Nogle fjerner kun sneen så man har et lille udkig, andre fjerner kun ved førersædet og igen andre fjerner sneen på alle ruder, så man har fri udsigt.

Regitze er en der fjerner al sneen på alle ruder og tørrer duggen af, så man har fri hørelse hele vejen rundt.

Jeg har prøvet både det offentlige og andre private aktører, og der er ingen som Regitze der følger op på tingene, hun helmer ikke før man er tilfreds.

Tak til Regitze.

 John Nielsen

" Jeg er meget glad for mine høreapparater, og det er min familie også"

 Da jeg for ca. 2,5 år siden skulle have høreapparater var det helt tilfældigt at jeg hørte om dig, Regitze, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg er meget glad for mine høreapparater, og det er min familie også.
Jeg kan derfor varmt anbefale Regitze.
Venlig hilsen
Tom Bruun

" Tak for et godt samarbejde"

I de fire år jeg kom hos dig har jeg aldrig været ked af vores samarbejde, du var altid åben for nye muligheder, da jeg gik og lavede nogle forsøg med apparaterne tak for et godt samarbejde. 

Hilsen
PR.

" Din professionalisme, sans for detaljen og ikke mindst dit nærvær"

Kære Regitze

 Jeg vil til enhver tid anbefale dig og din klinik. Din professionalisme, sans for detaljen og ikke mindst dit nærvær, gør det til en meget fin oplevelse at komme hos dig. Det apparat jeg har fået, har i den grad øget min livskvalitet og det er trygt at vide, at skulle der opstå problemer, så bliver der taget hånd om det. 
 
De bedste anbefalinger herfra, 
Mette Walsted

"Jeg har kendt Regitzes Høreklinik siden 2016"

Min far havde også høreapparater. De forstærkede ufiltreret ALLE lyde. Han var godt tilfreds, for der fandtes ikke anden teknologi; men det første han gjorde, når han kom hjem fra arbejde, var at tage dem af - “Ahhh”, fred og ro til avisen; men så kunne han heller ikke høre, når mor råbte, at maden var klar.

Sådan er det heldigvis ikke længere. Jeg sætter mine Oticon More1 i ørene som det første om morgenen, (også når jeg er alene), og til opladning som det sidste om aftenen. Bruger dem meget til at streame radioudsendelser direkte i ørene. Total fed høreoplevelse. Taler “handsfree” når nogen ringer, til stor overraskelse for omgivelserne. “Hvordan gør du”?

Det er fordi jeg ikke har købt mine høreapparater på Amazon, men hos en professionel. De er indstillet præcis til mit høretab. De er MINE!

Det er vigtigt at vælge høreapparater og deres indstilling med omhu hos en prof.

Jeg har kendt Regitzes Høreklinik siden 2016. Har fået udskiftet mine Oticon Opn med de nyere More1 til stor tilfredshed.

Jeg rejser gerne fra Italien - hvor jeg bor - til København. Høreapparater er dyrere hernede, og servicen er slet ikke på højde med Regitzes.

Tænk dig godt om, før du bestiller høreapparater hos en “ufaglært”.

Ferdinand Rønne Jørgensen

Narkoselæge, Rom

"Ordentlig og seriøs behandling"

Jeg blev heldigvis på et ret tidligt tidspunkt anbefalet Høreklinikken St.Kongensgade, noget jeg ligeledes selv senere har gjort ved flere lejligheder til andre, som også ønskede sig en ordentlig og seriøs behandling i forbindelse med deres høreproblemer.

Regitze Willemoës har den personlige og professionelle tilgang til de specifikke og individuelle omstændigheder der gør sig gældende for netop mig med sin kyndige vejledning.
Det er yderst anbefalelsesværdigt at besøge klinikken.
Med venlig hilsen

Søren Danielsen

"Stor viden, grundighed og venlighed"

 Efter at have taget tilløb til brug af høreapparater kontaktede jeg Høreklinikken i St. Kongensgade, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg blev mødt med stor viden, grundighed og venlighed og Regitze Willemoës justerer apparaterne, indtil hørelsen er så optimal som muligt.
Jeg kan varmt anbefale denne høreklinik.

Venlig hilsen
Susanne Sharp

"Omsorg og faglighed"

Kære Regitze Willemoes
Jeg er tilfreds med hele forløbet, det gælder både omsorg og faglighed.
Venlig hilsen Jes Paludan

"Ovenud glad"

Kære Regitze

Jeg kan ikke huske hvodan jeg fandt dig.
Men jeg har i de 6 år jeg har kendt dig været ovenud glad for at jeg kom til dig.
Mange hilsener og på gensyn

Tove Bager

"Varm anbefaling"

Kære Regitze,

Jeg har så sent som i dag varmt anbefalet dig.

De venligste hilsener

Jan

"Du bliver ved"

Du bliver ved indtil der er sket en forskel.
Mvh
Peter

"Omhyggelighed, ansvarlighed, omsorg og venlighed"

TAK for den fineste service gennem årene.

Regitze - du er uden sidestykke når det gælder omhyggelighed, ansvarlighed, omsorg og venlighed!

Ros også til din måde at kommunikere på og din iver og vedholdenhed for at holde dig ajour med udviklingen på feltet.

Hilsen Jane

"Tak Regitze!"

Kære Regitze,

Jeg vil gerne takke dig, fordi du har lyttet til mig. Du har hjulpet mig med at blive
mere komfortabel med mit høretab, som har givet mig store udfordringer, da jeg
lever af at lytte til mine klienter.
Jeg er godt klar over, at jeg kan have været en udfordring for dig, da jeg er meget
krævende i forhold til at blive lyttet til. Jeg bliver stresset, hvis det ikke lykkes mig.
Når jeg bliver stresset er jeg ikke i stand til at høre, og det går ud over min høre-
prøve, så den bliver forkert.
Jeg er afhængig af akustik og stemmer. Indtil jeg kom til dig havde jeg meget svært ved at have en ubesværet samtale med min søn. Det har jeg nu, og det er jeg meget taknemmelig over, at du har hjulpet mig med.
Så mange tak for at du er lyttende, omsorgsfuld og engageret i dit arbejde.

Kærlig hilsen BMW

"Der er altid tid til besvarelse af mine mange spørgsmål"

Jeg har haft kontakt med to andre høreklinikker, men fandt ikke, hvad jeg søgte.
På klinikken i Store Kongensgade, ejet af Regitze Willemoës, har jeg derimod fået den allerbedste oplevelse. Der er altid tid til besvarelse af mine mange spørgsmål, og Regitze justerer, indtil hørelsen kan blive så optimal som muligt.

Der hersker en ro og afslappet atmosfære på klinikken og Regitze er meget vidende, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg glæder mig over mine nye Oticon more1 apparater og vil klart anbefale alle, der søger stor viden og god vejledning til at besøge klinikken i Store Kongensgade 88.

Mange hilsener
Susanne Sharp

"De apparater, jeg havde erhvervet et andet sted, havde jeg helt opgivet"

Jeg har været særdeles glad for samarbejdet med Regitze, hendes forståelse, tålmodighed og professionalisme, som har betydet, at jeg har fået god brug af mine nye høreapparater. De apparater, jeg havde erhvervet et andet sted, havde jeg helt opgivet at anvende bl.a. pga. manglende vejledning og forståelse.


Tak for det.

Mvh.
Finn Rowold

"Grundig test og tilpasning"

Grundig test og tilpasning

Meget tilfreds med høretest og tilpasning af høreapparater – Oticon More.

Kommer fra Oticon Opn1 taget i brug i 2017. Hvilken personlig, anderledes omhyggelig og teknisk tilpasning jeg har oplevet hos Regitze Willemoës.

Kan på det varmeste anbefale Høreklinikken St. Kongensgade.

De bedste hilsener Ole

" Det er specielt pludselig at blive mødt med interesse og forståelse for kompleksiteten i at have et høretab"

Jeg har været rigtig glad for Regitzes vejledning og hendes meget holistiske måde at forholde sig til min hørelse på. Jeg er ikke vant til at blive 'set' på den måde, og det er dejligt ikke at føle sig til besvær. Det er desværre en ret velkendt følelse som hørehæmmet. Jeg er vokset op med at mine ører og min hørelse er forkerte, og det er specielt pludselig at blive mødt med interesse og forståelse for kompleksiteten i at have et høretab.
Jeg vil i den grad anbefale Regitze og hendes klinik.

Venlig hilsen Naja

"At have fundet din klinik har været fagligt yderst hjælpsomt og menneskeligt berigende"

At have fundet din klinik har været fagligt yderst hjælpsomt og menneskeligt berigende. Jeg ser frem til vores videre samarbejde.
Bedste hilsner
John 

"En fornøjelse at møde et menneske som dig der har en så holistisk og professionel tilgang til forstå de rette sammenhænge i dette komplicerede puslespil"

Det har været en fornøjelse at ”arbejde” med dig i forbindelse med at få tilpasset et sæt nye høre apparater. Det er jo en rimelig kompliceret sag at få det fysiske ( lydbølger, trommehinde, hørenerver etc.) koordineret med hjernens tilgang til at behandle hvad den opfatter.

Derfor har det været en fornøjelse at møde et menneske som dig der har en så holistisk og professionel tilgang til forstå de rette sammenhænge i dette komplicerede puslespil.

Jan

"Jeg vil til enhver tid på det varmeste anbefale Regitze"

 Regitze er meget imødekommende og interesseret i personen, hun møder I sit arbejde. Hun spørger ind til personens liv for at kunne finde den rigtige løsning. Fik et sæt høreapparater på prøve i ca 5 uger, og i denne tid var der flere kontrolbesøg, for evt at ændre/justere apparaterne/programmerne.

Hos Regitze er der altid god tid til evt. spørgsmål: ting, man har undret sig over, uddybning eller andet - og Regitze gør alt for at løse evt problemer. Jeg vil til enhver tid på det varmeste anbefale Regitze.

Kirsten Kammann

"Meget venlig og kompetent behandling"

Jeg ledte efter en uafhængig centralt placeret klinik, og fandt den ved metrostation Marmorkirken. Jeg fik en meget venlig og kompetent behandling og kan høre bedre.

Mvh Hans Gerstrøm 3900 Nuuk

"Min bedste anbefaling"

Kære Regitze

Mit første høreapparat (Oticon) fik jeg for 7 år siden på en kædeklinik hvor du var ansat. Din betjening var bare helt igennem top professionel og serviceminded.

Til min store glæde ser jeg så, at du har egen klinik i St. Kongensgade. Jeg vidste med det samme, at her skulle jeg have mit næste nye Oticon. Og hvorfor - fordi du har en uendelig stor faglig viden. Du forklare grundigt, lytter med tålmodighed, kommer hele vejen rundt - så man går derfra med stor tilfredshed. Sidst men ikke mindst er en venlig og behagelig person som giver en tryghed. Derfor min bedste anbefaling.
Nye Oticon købt nov. 2021.

Bedste hilsner og stor tak
Esther

"Jeg modtog rigtig godt, forstående/indlevende og fagligt modspil"

Jeg har hos Regitze fået en rigtig god faglig og personlig indlevende behandling. Da jeg er ingeniør og har kendskab til lyd, har jeg udfordret hende under udvælgelsen af apparat. Denne udfordring tog hun op og jeg følte gennem hele forløbet at jeg blev klogere på hvilket apparat som passede bedst til min situation. – kort sagt jeg modtog rigtig godt, forstående/indlevende og fagligt modspil, som gjorde mig tryg og sikker i mit valg.

Jeg fik lov til at prøve flere apparater […]

Nu oplever jeg, når jeg går til fest, at jeg kan høre hvad andre taler om, andre steder i lokalet. Jeg er i gang med at koncentrere mig om at fokusere på netop dem som jeg taler med. – kort sagt genlære hvordan jeg skal fokusere på netop det som min samtalepartner siger. Det er nu muligt fordi lyden fra både min samtalepartner og de som taler længere væk, nu er af en sådan kvalitet at jeg kan høre hvad der bliver sagt, og ikke som tidligere en mumlen hvor jeg måtte gætte og mundaflæse.

Kai Ormstrup Jensen

"Second to none:"

Regitze er ualmindelig kompetent, forstående , empatisk.... Second to none:)

Jørgen Erik Frandsen

"Grundig prøveperiode, uden tidspres"

Da jeg kom til høreklinikken St. Kongensgade mødte jeg Regitze, som på kompetent og imødekommende vis i første omgang rettede fejl på mit høre apparat fra regionen, og siden forestod en grundig prøveperiode, uden tidspres, med et høreapparat fra Oticon, hvor jeg fik tilpasset mange funktioner til mit behov.

Det var positivt at jeg fik mulighed for prøve et andet høreapparat til sammenligning med det, som Regitze havde tilpasset til mig og som var det bedste: Oticon More, som gav mig en markant forbedret hørelse i forhold til tidligere.

Regitze gives hermed min bedste anbefaling.

Søren E. Poulsen

"Jeg er meget tilfreds med at komme hos Regitze Willemoës, som forstår mine særlige problemstillinger og arbejder seriøst med dem"

Jeg er meget tilfreds med at komme hos Regitze Willemoës, som forstår mine særlige problemstillinger og arbejder seriøst med dem.

Jeg er den kritiske og meget skrivende type, men Regitze læser mine mange E-mails, og vi får snakket eller skrevet videre sammen om dem alle.

Oticons More-apparater har givet mig de indtil videre bedste musikoplevelser, jeg har haft med høreapparater, både som lytter og som udøvende.

Ture Damhus

"Det er ikke ofte, jeg skriver anbefalinger, men det er heller ikke ofte, man kan være så tilfreds, som jeg har været her"

Jeg er nu udrustet med to Oticon høreapparater, som jeg har modtaget gennem Regitze Willemoës og hendes høreklinik. Min familie har tidligere været i forbindelse både med offentlige og private høreklinikker, og jeg kan konstatere, at den absolut bedste professionelle og personlige betjening har vi fået hos ovennævnte. Hun har været yderst lyttende, venlig, professionel og serviceminded i hele forløbet. En del af forløbet har været i Corona-tiden, hvor jeg har bemærket den omhu, der har været udvist med forholdsreglerne.

Det er ikke ofte, jeg skriver anbefalinger, men det er heller ikke ofte, man kan være så tilfreds, som jeg har været her. For god ordens skyld skal jeg understrege, at min familie i øvrigt ikke har nogen som helst private relationer til Willemoës eller klinikken.

Skrevet den 15. juni 2021

Jan Halling
3450 Allerød

"Det har været en stor glæde at arbejde med dig og hele din professionelle tilgang"

Kære Regitze

Det har været en stor glæde at arbejde med dig og hele din professionelle tilgang på en meget personlig måde.

De bedste hilsener
Peder Andersen

"Har aldrig fået så god en service før"

Jeg har haft høreapparater i 28 år, og jeg har aldrig fået så god en service før.

Ib Madsen

"Regitze har en særlig evne til at forklare og lytte"

Efter et besøg hos ørelægen, som testede jeg havde nedsat hørelse og brug for høreapparater på begge ører, fik jeg en henvisning.
Søgte på nettet, fandt frem til Høreklinikken i st. Kongensgade, som bl.a. Også havde Oticon høreapparater.
Jeg kan varmt anbefale Høreklinikken hos Audiolog Regitze Willemoës.

 Den måde man bliver taget imod på - lyttet til - Regitze har en særlig evne til at forklare og lytte til den enkeltes problem, der blev testet, i mit tilfælde var det et Oticon høreapparat jeg var interesseret i, det hele var meget omhyggeligt og seriøst behandlet.

Det blev til 3 besøg, som jeg er særdeles godt tilfreds med. Jeg har nu Oticon høreapparater i begge ører og det fungerer, et produkt med den fineste mekanik uden generer, det er som at køre på første klasse.
En meget tilfreds kunde for hele forløbet.

Med venlig hilsen Mette Birckner

"Regitze er dygtig til at forklare de ting man ikke forstår omkring høreapparater"

For mig var det en meget behagelig oplevelse at komme hos Regitze for at finde et passende høreapparat. Regitze er god til at få dig til at føle dig velkommen og tilpas, jeg oplevede for første gang siden jeg var barn rigtig hørelse efter Regitze fik indstillet mit apparat korrekt. Jeg følte mig tryg og i kompetente hænder under hele forløbet - Regitze er dygtig til at forklare de ting man ikke forstår omkring høreapparater så jeg kan relatere til det og forstå det. Hun lytter og svarer kompetent på mine bekymringer og spørgsmål.

Jeg er glad for at jeg har Regitze som audiolog.

Med Venlig Hilsen

Joy S.

"Du forstår, hvad jeg siger"

Jeg forstår, hvad du siger og du forstår, hvad jeg siger.

Ole

"Din professionelle tilgang på en meget personlig måde"

Kære Regitze

Det har været en stor glæde at arbejde med dig og hele din professionelle tilgang på en meget personlig måde.

De bedste hilsener

Peder Andersen

"Regitze Willemoës har ydet mig en i alle henseender kompetent, grundig og effektiv bistand"

Regitze Willemoës har ydet mig en i alle henseender kompetent, grundig og effektiv bistand ved valg af nye høreapparater. Jeg er overbevist om, at hendes venlige og samvittighedsfulde vejledning har resulteret i det for mig bedst mulige resultat. Jeg er meget taknemmelig for hendes dygtige hjælp og yderst behagelige væsen.

Knud Heinesen

"Det har været en fornøjelse at blive klogere på både min egen hørelse og lyd generelt"

Når man står med den nye situation i sit liv, at man ikke kan høre det man gerne vil, har man brug for at snakke mulighederne igennem med et opmærksomt og tålmodigt menneske. Alt dette og meget mere tilbyder Regitze Willemoës i en rolig og afslappet atmosfære. Det har været en fornøjelse at blive klogere på både min egen hørelse og lyd generelt. Der er stor tålmodighed fra hendes side. Det endte med at jeg faktisk afprøvede hele tre forskellige høreapparater og på intet tidspunkt fornemmede jeg utålmodighed. Imponerende! 

Jonna B.

"Først og fremmest, tusinde tak for kompetent og betryggende håndtering af mit høretab"

Først og fremmest, tusinde tak for kompetent og betryggende håndtering af mit høretab, og for at give dig god tid til at diskutere og vende de mange problemstillinger, som en person med et (relativt) nyt høretab skal forholde sig til.

Jeg vil hermed gerne anbefale dig til alle som har høretab og som ønsker gode råd i forbindelse dermed.

Mange hilsner,
Steen Larsen
Kampala, Uganda

"Hvis du, som jeg, har ventet på, at tage dig sammen til at gøre noget ved det med høreapparater, så henvend dig trygt til Regitze"

Jeg vil her gerne fortælle om min oplevelse med Regitze og hendes høreklinik :

Jeg vil gerne anbefale Regitze. Hun er et fantastisk behageligt menneske og dygtig.

Jeg havde i mange år oplevet et høretab, og havde også på et tidspunkt gratis prøvet et sæt høreapparater hos Audionova, som jeg ikke syntes så godt om ( altså høreapparaterne).

Efterhånden kunne jeg når jeg var til fester kun høre, hvad de nærmest siddende sagde. Min familie syntes efterhånden heller ikke at det var sjovt, at jeg ikke kunne høre
hvad de sagde, eller hørte forkert. På en juleferie i 2018 med min datter og 2 børnebørn kunne jeg ikke forstå hvad de sagde, når vi sad i restauranten, selv om vi kun var 4 til bords.

Så stod jeg overfor at skulle på et 3-ugers krydstogt. (Heldigvis et par måneder før coronavirus). Der gik pludselig panik i mig. Jeg skulle sikkert sidde til bords med flere mennesker i restauranten, sikkert også rejsende fra andre nationer. Det ville være frygteligt irriterende både for mig og de andre ved bordet, hvis jeg ikke kunne høre, hvad de sagde.

Jeg søgte så på internettet og faldt over Regitzes hjemmeside. Jeg syntes, at den virkede meget sympatisk og kontaktede hende. Hun forstod lynhurtigt mit dilemma, og fik mig plottet ind på nogle tider, selvom der kun var kort tid til at jeg skulle rejse. Jeg nåede at få et sæt Oticon Opn S høreapparater inden jeg skulle rejse, og dem har jeg været rigtig glad for.

Hvis du, som jeg, har ventet på, at tage dig sammen til at gøre noget ved det med høreapparater, så henvend dig trygt til Regitze.

Herfra et hurra for Regitze, som er et utroligt sødt og kompetent menneske.

Mange hilsner
Franciska Halck

"Jeg har været meget tryg ved at være i dine hænder"

Kære Regitze

 Tak for din kyndige rådgivning og din kompetente tilpasning af mine høreapparater.
Du har givet mig en følelse af, at det var lige så vigtigt for dig som for mig, at mit høretab blev afhjulpet på absolut bedste måde, og jeg har været meget tryg ved at være i dine hænder.

 Med venlig hilsen
Helga

"Tak for god og engageret hjælp"

Tak for god og engageret hjælp i jagten på ordentlige høreapparater som sætter lyd på fest- og hverdagen. Jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg skiftede den forrige leverandør ud.

 Med venlig hilsen

Vagn Torup

"Din professionelle tilgang og din vejledning har været fantastisk"

Kære Regitze.

Jeg blev anbefalet dig af en tidligere Oticon medarbejder, og jeg er overordentlig glad for jeg mødte dig.

Jeg er nu på 5. generation af høreapparater. Din professionelle tilgang og din vejledning har været fantastisk, og jeg føler virkelig tryghed i dit behagelige selskab. De nye Oticon opnS er en ny oplevelse og de lever til fulde op til din beskrivelse og anbefaling. Jeg vil varmt anbefale andre at få samme fantastiske og omsorgsfulde hjælp fra dig.

Med varme og taknemmelige hilsner
Mogens

"Din kompetence og din overordentlig behagelige håndtering af mig og mit problem gjorde mig tryg fra første færd"

Kære Regitze.

Jeg er utrolig glad for, at jeg efter lang tids modvillige accept af tiltagende hørebesvær fik den lyse ide at konsultere dig.

Du forstod meget hurtigt den specifikke problemstilling og vejen til en for mig perfekt løsning på problemet var hurtig og effektiv.
Din kompetence og din overordentlig behagelige håndtering af mig og mit problem gjorde mig tryg fra første færd.
Og det føles befriende nu at være et problem kvit, der i ikke uvæsentlig grad har nedsat livskvaliteten.

Mange tak for din hjælp.

De varmeste hilsener
Bernhard Posner

"Man kan mærke du vil gøre det ypperste for at hjælpe"

Du tager dine klienter/mig alvorligt, og man kan mærke du vil gøre det ypperste for at hjælpe.

Høj klasse Regitze.

De bedste hilsner.

Bjarne Iversen

"Tak for din dejlige væremåde"

Tak for din dejlige væremåde, ro, tålmodighed og indre/ydre skønhed og varme.

Kh Bente

" Thank you for the excellent service"

Thank you for the excellent service you have provided to me in choosing and setting up my devices.

They have become an integral part of my life and I sing the praises of them and you whenever I get a chance.

Best, Richard

"Vil hellere end gerne anbefale dig til andre"

jeg har været rigtig glad for vores samtaler og din måde at være på - vil hellere end gerne anbefale dig til andre, da jeg ligesom fornemmer, at der ikke er mange af din slags.

 Med venlig hilsen Marian

" Du vil møde en meget professionel, engageret samt højtkvalificeret audiolog"

Vil du gerne have hjælp af en audiolog, der rent faktisk interesserer sig for dig og ikke kun har profit for øje? Vil du have empati og forståelse frem for mekanisk og upersonlig betjening?

Så skal du helt sikkert vælge Regitze som din audiolog. Du vil blive mødt af et menneske, der rent faktisk bryder sig om dit vel og ve, som vil gøre sit ypperste for at du får den bedste behandling og service.
Du vil møde en meget professionel, engageret samt højtkvalificeret audiolog, som vil tage sig af dine behov og hjælpe dig at få den bedste hørelse, hvis du som mig lider af nedsat hørelse.

Omgivelserne er behagelige, afslappende og tryghedsskabende, servicen er skræddersyet til dig og dine behov. Det er i hvert fald sådan, jeg personligt oplevede Regitze. En varmt, forstående og empatisk audiolog.
Jeg har for første gang i lang tid fået lige netop de høreapparater, som jeg havde brug for, fordi som sagt går hun op i, at du får den bedste høreoplevelse og dermed et bedre livskvalitet. Det er jeg hende uendeligt taknemlig for.

 Hilsen,

Ramsan

"Jeg værdsatte din professionelle vejledning, erfaring men også fleksibilitet"

Du skal have tak for din behandling af mit behov for høreapparater. Som jeg først fortalte dig, så surfede jeg rundt for at finde et sted, hvor jeg følte jeg kunne få uafhængig råd og vejledning omkring høreapparater, som jeg jo desværre har brug for.

 Da jeg (endelig) indså, at jeg havde brug for et høreapparat for 4 år siden, tog jeg det første og bedste tilbud jeg så. Jeg fik et par gode høreapparater, som jeg desværre glemte i sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Så da jeg var nød til at se mig rundt på nettet for at få købt nogle nye, satte jeg mig godt ind i leverandører og priser.

 Jeg kom forbi din side og kunne lide din tilgang til ’os med høreapparat’ behov, så selvom priserne på de samme apparater var en lille smule dyrere end andre større leverandører bookede jeg en tid, også selvom det kostede i rejsetid. Det har jeg ikke fortrudt. Gennem årene med mine første høreapparater, købt hos en leverandør der kun leverede det mærke, kom jeg ofte til at tænke på om der var noget bedre derude. Du lavede en grundig kontrol af min hørelse, du fik resultater af høretest og selvom resultatet ikke altid passede med hvad jeg følte jeg havde behov for lyttede du, justerede og vejledte. Jeg værdsatte din professionelle vejledning, erfaring men også fleksibilitet, som gjorde at jeg nu ved jeg har de rigtige høreapparater for mig.

 Jeg fik afprøvet flere forskellige høreapparater og fik nu et par, næsten magen til dem jeg mistede, men nu ved jeg, at de er de rigtige for mig.

 Leif

"Tøv ikke med at bestille en tid"

.......Hvis du har brug for en super dygtig, imødekommende og engageret audiolog, så er min absolut bedste anbefaling, at du henvender dig til Regitze Willemoës.

 I en behagelig og åben atmosfære giver Regitze sig rigtig god tid til at lytte og forstå dine behov, imødekomme dine ønsker og afprøve forskellige muligheder for at finde netop den høreapparat løsning, der så optimalt som muligt giver dig ‘hørelsen’ tilbage i de mange situationer et aktivt liv indebærer.

 Det kræver en virkelig kompetent audiolog og super gode høreapparater, begge dele leveres af Regitze Willemoës og altid med tålmodig interesse og en god kop kaffe. Så tøv ikke med at bestille en tid!

 Tak til Regitze!

 Anne Gitte Munck

"Jeg kan kun anbefale dig til andre, du tog dig tid til mig"

Hej Regitze,

Det var et held at jeg fandt dig, da jeg havde opgivet det hørecenter jeg tidligere har brugt til mine første høreapp. Servicen hos dig var 9, det højeste, medens det andet hørecenter var 3.

Jeg kan kun anbefale dig til andre, du tog dig tid til mig og jeg kan slet ikke forstå hvordan det andet, fravalgte hørecenter, kan overleve.

Mvh

Michael A

"Jeg er utrolig glad for, at jeg besluttede at kontakte din høreklinik"

Kære Regitze

Jeg er utrolig glad for, at jeg besluttede at kontakte din høreklinik.
Kan på alle måder anbefale dig til andre, som står i samme situation som jeg, da din service og kompetencer overgår andre høreklinikker.
Har tidligere benyttet mig af 2 andre.
Du får mine allerbedste anbefalinger.

Bedste hilsner
Per Kruse

"Til mit held møder jeg så Regitze og mærker straks at være i gode hænder"

Kære Regitze.

Ved et tilfælde læser jeg om et foredrag på Islands Brygge arrangeret af Høreklinikken Store Kongensgade om Oticons nye høreapparat Opn S.
Det var en blændende eftermiddag, og samme dag bestiller jeg tid hos høreklinikken. 

Jeg har brugt høreapparat i 22 år, og har aldrig været helt tilfreds med den behandling og service jeg har fået i de private høreklinikker og slet ikke på de offentlige hospitaler.
Til mit held møder jeg så Regitze og mærker straks at være i gode hænder. Hun er en super dygtig og velkvalificeret audiolog.
Samtidig er hun et meget tiltalende og behageligt menneske, der gør besøget i hendes klinik til en god og tryg oplevelse.
Samtidig kan jeg kun rose mit nye høreapparat Oticon Opn S 1, der har forbedret min hørelse betydeligt. 

 Jeg kan på det varmeste anbefale Regitze til de, der står for at skulle have høreapparater.

Med venlig hilsen

Bent Sverdlin

"Min oplevelse af at møde dig, din professionalisme, faglighed, humor og venlighed, gjorde mig glad og tryg"

Kære Regitze

Jeg faldt jo ved et tilfælde jeg over din hjemmeside, i forbindelse med at jeg skulle skifte høreapparat.
Tidligere har jeg fået leveret apparater hos en landsdækkende kæde, det var bestemt helt OK, og apparaterne virkede fint i fem år.

Min oplevelse af at møde dig, din professionalisme, faglighed, humor og venlighed, gjorde mig glad og tryg.

Gennem hele forløbet har jeg følt mig godt behandlet, det handlede om mig og mit hørehandicap, (det kan man som menneske jo godt lide), og ikke om hvad du kunne sælge til mig, men hvilke løsninger/apparater der kunne højne min livskvalitet, den efterfølgende service omkring justeringer og tilpasninger har været helt i top, og jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale andre at benytte dig som audiolog og leverandør af høreapparater.

Bedste hilsner
Bent

"Det har været en fornøjelse endelig at møde en audiolog, som sætter brugeren 100 % i centrum"

Kære Regitze

Det har været en fornøjelse endelig at møde en audiolog, som sætter brugeren 100 % i centrum.

Jeg har tidligere være kunde i 2 landsdækkende kæder. Det var bestemt ikke dårligt, men jeg følte mig mere som kunde i en salgsafdeling. Selvom begge kæder reklamerer med, at man kan prøve flere forskellige apparater, kom det ikke rigtig på på tale. Det blev nævnt som en mulighed, men det var åbentlyst, at de respektivt havde ét fabrikat, som skulle sælges.

Jeg går nu ind i mit 10. år som høreapparatbruger, og takket være din store indsigt og professionalisme er jeg nu rigtig godt hjulpet med mit 3. apparat. Du lod mig teste 3 forskelllige apparater af 2 forskellige mærker. Vi diskuterede deres respektive styrker og svagheder. De blev testet over 14 dage. Jeg er stadig meget tilfreds med mit valg.

 De bedste hilsener
Jan

"Meget fin service og behagelige samtaler"

Kære Regitze,

Jeg har været meget tilfreds med din grundige og vedvarende omhu omkring tilpasning af mine nye høreapparater. Meget fin service og behagelige samtaler!

venligst

Ebbe Andersen

"Det var ikke kun et sæt apparater jeg prøvede, jeg prøvede flere indtil vi fandt de rette apparater som passede til mig"

Da jeg fik høreapparater for nogle år siden, troede jeg at nu kunne jeg høre bedre. Men ak, jeg har besøgt både den ene og den anden forhandler, som lovede både guld og grønne skove, men det blev ikke bedre. Jeg gik stadigvæk rundt, som om min venstre side var i en osteklokke (jeg hørte godt med højre side, men ikke venstre).

Så jeg begyndte og søge på nettet og fandt Regitzes høreklinik i store Kongensgade. Jeg må sige det var en hel anden behandling jeg fik der, jeg blev taget meget seriøst med det høreproblem som jeg havde.

Det var ikke kun et sæt apparater jeg prøvede, jeg prøvede flere indtil vi fandt de rette apparater som passede til mig. Jeg må sige, at Regitze er meget omhyggelig og lydhør over hvordan apparaterne skal justeres så de passer til din hørelse.

 Med venlig hilsen

Per Rind

"Det er Regitze jeg vil kontakte for fremtiden, når jeg skal have udskiftet mine apparater"

Hvorfor høreapparat her ?

Man siger at tredje gang er lykkens gang og det må man sige, at det er for mig.

Mit første apparat var hos en større privat hørerklinikkæde, og da jeg efter tre måneder gerne ville have tjekket mine apparater var virksomheden lukket, så jeg fandt en anden fra samme kæde. Den nye butik ville ikke hjælpe mig, for apparaterne var ikke købt hos dem, selvom det var den samme kæde.

Mit andet apparat var fra et offentligt hospital, og der fik jeg udleveret en masse brochurer, som jeg selv skulle finde rundt i, alt efter hvilke typer problemer jeg havde. I disse høreapparater var selve sneglen så tung, at jeg glædede mig til at få dem af, og det var varmt i øret og fugtigt, fordi der ikke kom luft ind i øret, når jeg havde dem på.

Tredje gang er lykkens gang. Det første der overraskede mig var, at Regitze gav sig tid til mig. Hun brugte to timer første gang for at finde ud af hvor mit problem lå ved at snakke med mig og prøve på at finde de rigtige høreapparater, og hvor indsatsen skulle ligge. Anden gang jeg kom, fik jeg udleveret mine høreapparater, men jeg kunne stadig vælge en anden type hvis jeg ønskede det. Jeg prøvede dem, vi havde valgt første gang og det har jeg ikke fortrudt ét sekund. Regitze tilbød mig endda at jeg kunne prøve mit første valg i en periode og hvis jeg ikke var tilfreds kunne vi finde en anden type, da høreapparaterne er bygget forskelligt op. Mit tredje besøg var kontrol af høreapparaterne og her fik jeg nye slanger som passede bedre til mig, og nu føler jeg ikke, at jeg bærer høreapparater mere, da jeg ikke kan mærke dem. Jeg vil ikke bytte dem, jeg har fået. At jeg vil komme til løbende kontrol de næste fire år er også nyt for mig.

Mine arbejdskollegaer kan også mærke forskel, de siger at jeg hører bedre, og jeg tager min telefon oftere, for nu kan jeg lige pludselige høre den. Jeg kan selv mærke det på den måde at jeg ikke skal hen til folk når jeg taler med dem og jeg ikke er så træt om eftermiddagen, som før i tiden.

Det er Regitze jeg vil kontakte for fremtiden, når jeg skal have udskiftet mine apparater.

Jeg vil gerne sige tak til Regitze for, at jeg nu kan høre igen.

John

 

"Jeg fik mulighed for at afprøve både Oticon og ReSound apparater i flere uger i ro og mag - det var vigtigt. Høreapparater er jo en stor økonomisk investering - men også en yderst vigtig investering i ens sociale liv"

Jeg har tidligere købt og testet høreapparater gennem de store kædeklinikker, og jeg var ikke imponeret over servicen.

Hos Regitze får man en kompetent og meget venlig vejledning og service i rolige, hjemlige omgivelser og altid med en kop friskbrygget kaffe! Jeg fik mulighed for at afprøve både Oticon og ReSound apparater i flere uger i ro og mag - det var vigtigt. Høreapparater er jo en stor økonomisk investering - men også en yderst vigtig investering i ens sociale liv. Jeg er glad for, at jeg hos Regitze fik mulighed gennem flere møder at teste apparaterne grundigt, og Regitze kunne regulere dem efter mine behov. Jeg er derfor tryg ved, at jeg har fået de helt rigtige apparater.

Jørgen

"Mine konsultationer hos Regitze Willemoës har fra start været meget seriøse"

Jeg søgte tilfældigt over nettet om Oticon høreapparater, da jeg fandt Høreklinikken St. Kongensgade.

Inden da, har jeg opsøgt to andre høreklinikker, som jeg ikke følte mig tryg ved.

Mine konsultationer hos Regitze Willemoës har fra start været meget seriøse. Jeg er vildt overrasket over den omhyggelighed og service jeg har fået og kan kun anbefale den for andre.

Mange hilsener

Torben Johansen

"Hos Regitze Willemoes oplever man en sjælden grad af ro, tryghed og forståelse"

Hos Regitze Willemoës oplever man en sjælden grad af ro, tryghed og forståelse, der sammen med rigelig tid i prøvesituationerne giver en de allerbedste muligheder for at finde netop de høreapparater, der passer til ens hørenedsættelse.

Trygheden udstrækkes til flere opfølgende besøg med yderligere råd og vejledning efter anskaffelsen af høreapparaterne, samt årlige kontrolbesøg i klinikken. Hos Regitze er man altid i trygge hænder.

Med venlig hilsen

Lis S., høreapparatbruger siden 2009

"Hun har altid tid til en grundig gennemgang af de forskellige muligheder og insisterer på, at jeg ikke skal lade mig nøje med den første den bedste løsning"

Jeg har alt for længe døjet med nedsat hørelse uden for alvor at få gjort noget effektivt ved det. For adskillige år siden fik jeg tilbudt entry-level høreapparater via det offentlige system, men da de ikke rigtig gjorde en forskel for mig, kom de meget hurtigt til at ligge i skuffen uden at blive brugt. Da min hørelse blev gradvist dårligere, og jeg samtidig er en aktiv person med familie, fuldtidsjob og musikudøvelse i fritiden med store og forskelligartede krav til min hørelse, erkendte jeg til sidst, og ikke uden en kraftig tilskyndelse fra min familie, at jeg ikke kunne klare mig uden høreapparater. Da jeg begyndte at læse om moderne høreapparater, gik det hurtigt op for mig, at teknologien havde rykket sig betragteligt på de 5 år, der var gået, siden jeg fik mine skuffehøreapparater.

For at undgå de lange ventetider i det offentlige system besluttede jeg mig for at finde en privatpraktiserende audiolog. Mange hørecenterkæder er ejet af en bestemt producent, og dem ville jeg gerne undgå, Hurtigt faldt jeg over Regitzes hjemmeside. Hun tilbyder høreapparater fra de tre danske producenter - og dermed et større udvalg end de fleste andre - og signalerer meget tydeligt, at hun ikke stiller sig tilfreds, før klienten har opnået det bedst mulige resultat. Jeg bestilte derfor tid til en indledende konsultation og har brugt Regitze siden. Og det skyldes selvfølgelig, at hun til fulde har levet op til mine forventninger. Hun har altid tid til en grundig gennemgang af de forskellige muligheder og insisterer på, at jeg ikke skal lade mig nøje med den første den bedste løsning. Samtidig tiltaler det min forfængelighed, at hun kalder mig en ung mand, selv om jeg for længst har passeret de 50 år :-)

Man får ikke en perfekt hørelse med høreapparater, men de Oticon Opn jeg endte med, har medført en stor forbedring af min livskvalitet lige fra at kunne forstå, hvad der bliver sagt af kontormakkeren, til at kunne høre alle de andre instrumenter når jeg spiller i orkesteret.

Mange hilsener

Jesper

"Jeg vil fremhæve, at Regitze personligt tager alle kontakter med klienterne"

Regitze har omtalt sin arbejdsform på sin hjemmeside. Den beskrivelse er efter min mening ganske dækkende for det man møder som klient. Jeg vil fremhæve, at Regitze personligt tager alle kontakter med klienterne, og at hun tilbyder at følge sine patienter efterfølgende med kontrolaftaler og mulighed for spontane henvendelser ved problemer. Hun giver sig særdeles god tid til den enkelte og skaber en tryg atmosfære omkring undersøgelsen. Dertil kommer, at hun virker faglig kompetent og at hun råder over flere forskellige mærker i sit høreapparat repertoire. Jeg har selv indtil videre særdeles gode erfaringer med Oticon Opn.

På den baggrund anbefaler jeg gerne høreklinikken i St. Kongensgade.

John Vitger

"Jeg læste din hjemmeside og tænkte, at det var for godt til at være sandt"

Kære Regitze

Jeg læste din hjemmeside og tænkte, at det var for godt til at være sandt.

Men nu har du fået mig i gang med det at have høreapparater på en måde,

der indtil videre lever helt op til de fine ord.

Tusind tak!

Mogens

"Det er anden gang, du har hjulpet mig i gang med nye apparater"

Kære Regitze!

Jeg har været meget tilfreds med forløbet af din levering af mine nye OTICON OPN høreapparater!

Det er anden gang, du har hjulpet mig i gang med nye apparater, og dine undersøgelser, høreprøver og tilpasninger har været relevante og omhyggelige. Dine vejledninger og anbefalinger om mulighederne ved brugen af de nye apparater har været let forståelige og venlige.

Med venlig hilsen, Niels Eigtved

"Der har ikke været noget pres, der har altid været god tid, det har også været en fornøjelse!"

Kære Regitze

Som du ved har jeg haft høreapparater i 4 år, jeg fik dem udleveret hos min ørelæge!

Servicen, i  de 4 år, har været tæt på nul.

Jeg gik på nettet og søgte, audiologi, høreklinikker, høreapparater m.m..

Jeg faldt flere steder over dit navn og tænkte der ikke kunne ske noget ved at prøve!

Der har ikke været noget pres, der har altid været god tid, det har også været en fornøjelse!

Så nu kan jeg se frem til samarbejde og VIP service de næste 4 år.

Jeg kan varmt anbefale dig.

Mange hilsener

Bjarke

"Hos Regitze mødes man i øjenhøjde med respekt, enestående tålmodighed og enorm fagprofessionalisme"

Jeg er nu på tredje generation af høreapparater, og jeg må konkludere, at tredje gang virkeligt er lykkens gang. Og lykke er det altså at tage sine veltilpassede, superdiskrete apparater på ud i livet, der for mig er et aktivt arbejdsliv med mange møder og forskelligartede lytteudfordringer dagen igennem. Apparaternes tilblivelse var et spændende og lærerigt samarbejde med Regitze. Hos Regitze mødes man i øjenhøjde med respekt, enestående tålmodighed og enorm fagprofessionalisme. Jeg har ligeledes oplevet Regitze som meget ærlig i sin rådgivning også i forhold til begrænsninger og de kompromisser, der nogle gange er nødvendige, når der skal kompenseres for høretab. Og så er jeg vist aldrig gået fra et møde hos Regitze uden en god kop kaffe og et godt grin. Tak Regitze, du får mine bedste anbefalinger!

Ole, 53 år

"Din omhu for at sikre at dine kunder får sikrest mulig grundlag for at få de høreapparater, som passer dem bedst, er bare "topclass"

Det er jo en fornøjelse at komme hos dig, din omhu for at sikre at dine kunder får sikrest mulig grundlag for at få de høreapparater, som passer dem bedst, er bare "topclass"

Torkild

"Efter første møde med Regitze var jeg ikke i tvivl om at her var en audiolog der fokuserede på mig og min hørelse, og ikke min pengepung"

Da jeg for anden gang i min tid skulle have nye høreapparater, kendte jeg ikke til Regitze Willemoës, jeg havde haft en kedelig oplevelse med andre Audiologiske klinikker der reelt set ikke var interesseret i min hørelse, men mere i at få stoppet et par dyre apparater ned i min hals uden en reel rådgivning.

Da mit høre tab er blandet med Tinnitus udfordringer, søgte jeg efter en audiolog med erfaring i Tinnitus og fandt Regitze Willemoës, det var med en vis portion skepsis jeg mødte op til første dialog, grundet de kedelige oplevelser jeg tidligere havde fået hos andre audiologer.

Efter første møde med Regitze var jeg ikke i tvivl om at her var en audiolog der fokuserede på mig og min hørelse, og ikke min pengepung. Min skepsis blev hurtigt til en god fornemmelse for, at her var der een som ville mig det bedste, en åben dialog og en ærlig snak gav mig troen på, vi sammen kunne finde en løsning der kunne give mig min livskvalitet tilbage og ikke mere skulle sig "var og hvad" til alt og alle.

Regitze har ikke på noget tidspunkt i forløbet på 4-5 møder presset på for at få sin ordre på mine høreapparater - tilgengæld har hun sørget for at jeg kunne teste forskellige apparater i en passende tid og hvergang givet sig tid til god og sober vejledning.

Mine nye høreapparater Widex Beyond matcher fint Regitze Willemoes - begge er til for mig og har givet mig en super skøn oplevelse, de er meget anbefalelses værdige med høj kvalitet og yderst behagelige. Livet har fået en anden lyd nu...

Ernst Lillieholm, Måløv

"Det er især rart at du er så tålmodig og ikke presser på at man skal tage en beslutning før man er klar til det"

Kære Regitze -

Det har været en fornøjelse at få din meget kompetente, hjælpsomme og venlige hjælp til at få et par høreapparater, som jeg er meget tilfreds med. Man føler sig i rigtig gode hænder hos dig og det er især rart at du er så tålmodig og ikke presser på at man skal tage en beslutning før man er klar til det.

Mange hilsner

Nini

"Lige et par ord for at fortælle dig, at jeg virkelig er meget glad for og tilfreds med både mine nye høreapparater, og i særdeleshed med din virkelig gode service"

Kære Regitze

Lige et par ord for at fortælle dig, at jeg virkelig er meget glad for og tilfreds med både mine nye høreapparater, og i særdeleshed med din virkelig gode service.

du fik mig til at føle mig tryg ved både valg og din betjening. En verden til forskel fra min tidligere erfaring med andet firma. 

jeg ser frem til fremtidige opfølgninger.

mange hilsener

Tove Bager

"I would like to thank you for all your help and guidance, as well as your patience"

Dear Regitze,

Today was my first day in Istanbul - hearing new sounds and rediscovering the outside world in "sensaround sound" with my new hightec hearing aids. It went well. I am getting used to them.. I even heard my cat scratching my best piece of furniture.

I would like to thank you for all your help and guidance, as well as your patience. I think we did well to buy two aids. I am truly glad that we chose two different colours for left and right ear. This is a great timesaver.

I shall read the guide in English and revert should I have any queries.

Thank you again.

Best Regards

Annie

"Jeg var fra starten forundret og imponeret over at du tilsyneladende ikke havde travlt med at få en underskrift på at jeg ville købe de apparater vi hurtigt fandt frem til"

Kære Regitze!

Faktisk var det ret tilfældigt at jeg stødte på dig, da jeg ledte efter et alternativ til den aldeles upersonlige klinik jeg fik mine første høreapparater fra, men det er til gengæld alt andet end tilfældigt, at jeg nu har taget hul på en periode med nye apparater og ikke mindst med ny vejledning.

Jeg var fra starten forundret og imponeret over at du tilsyneladende ikke havde travlt med at få en underskrift på at jeg ville købe de apparater vi hurtigt fandt frem til, men tilsyneladende kun var optaget af at jeg fik det der passede bedst til mine behov.

Jeg er aldeles tryg ved at forlade mig på din professionelle og samtidig meget personlige vejledning.

Alle med høreproblemer burde have sådan en vejleder.

Hilsen

Jørnie, 72 år

"God tid til at tale problematikken og mulighederne for afhjælpning igennem. Ingen Købspres"

Kære Regitze!

Som en efterhånden erfaren gæst på forskellige høreklinikker var det meget positivt at komme hos Regitze Willemoës i klinikken St. Kongensgade.

En meget venlig modtagelse i smagfulde lokaler. God tid til at tale problematikken og mulighederne for afhjælpning igennem. Ingen Købspres.

Dertil kommer, at de apparater, jeg købte efter grundig instruktion, er de bedste jeg har haft til dato.

Svend Emil Nielsen

1552 Kbh V

"Som et sidste forsøg bookede jeg et møde med Regitze"

Med kun et mildt høretab begyndte jeg modvilligt og med en vis portion skepsis at udforske marked og udbydere af høreapparater. Efter indledende konsultationer hos et par forskellige høreklinikker var jeg mest stemt for at udskyde processen, til mit behov blev større. Som et sidste forsøg bookede jeg et møde med Regitze, som med stor dygtighed, empati, tålmodighed og forståelse for netop min situation har hjulpet mig til at finde en løsning tilpasset mine individuelle behov. Jeg har nu de helt rigtige apparater som en uundværlig hjælp i min arbejdsdag, hvor jeg før skulle anstrenge mig meget.

Førstegangsbruger, kvinde 57 år

"Regitze gav mig det jeg søgte: Faglighed, forståelse, fleksibilitet og kvalitet"

Når man når en vis alder, klager familie og arbejdskollegaer ofte over, at man er fraværende under konversationer – specielt når der er baggrundsstøj (musik, trafik, snakken ect).

Selv tænker man måske over, at volumen på TV´et skal skrues stadig højere op.

Jeg bor i Italien til daglig, og havde noteret mig disse skavanker.

Som god dansker er man altid lettere mistroisk over for det italienske system. Jeg søgte derfor hjælp hjemmefra og fandt – lidt ved held, lidt ved min næse for kvalitet – Regitze Willemoës' høreklinik i København.

Regitze gav mig det jeg søgte: Faglighed, forståelse, fleksibilitet og kvalitet. Jeg har nu ejet et par Oticon Opn i et års tid. Produktet er fremragende, men først og fremmest vil jeg anbefale Regitze til alle der læser dette.

Ferdinand Rønne Jørgensen Narkoselæge Rom. Italia

"Det er en fornøjelse at kunne anbefale Regitze som topkvalificeret audiolog"

Det har været en usædvanlig god oplevelse at have Regitze som audiolog. Hun interesserer sig virkeligt for sine klienter, give gode tips om behandlingen og den bedste måde at få hørelsen tilbage. Hendes kendskab til dårlig hørelse og de muligheder der findes, er meget stor. Det er en fornøjelse at kunne anbefale Regitze som topkvalificeret audiolog.

Ole Lauritzen

"Jeg er blevet godt behandlet, fornuftigt vejledt, og - ikke mindst - tilbudt en jævnlig kontrol/yderligere vejledning i i de kommende år"

Jeg kan meddele dig, at jeg allerede har nævnt over for familie og bekendte at hvis de skal have høreapparat vil jeg anbefale din klinik. Og det har jeg gjort fordi jeg er blevet godt behandlet, fornuftigt vejledt, og - ikke mindst - tilbudt en jævnlig kontrol/yderligere vejledning i i de kommende år. Det er betryggende fordi etablering af høreapparat i min alder fornuftigvis ikke bør være en engangsforestilling, i lys af den viden der foreligger om sammenhæng mellem stigende alder og hørereduktion.

Jørgen Aage Jensen

"To ligeværdige mennesker, der arbejder sammen"

Når jeg er hos Regitze oplever jeg at det er to ligeværdige mennesker, der arbejder sammen om at finde den bedste høreapparat løsning for mig.

Hans H Ibsen

"Jeg har hele vejen igennem fået en helt unik behandling af Regitze Willemoës"

Jeg stiftede bekendtskab med Regitze Willemoës for tre år siden til et foredrag om hørelse. Det har virkeligt været et udbytterigt bekendtskab for mig.

Regitze tog mig under sine vinger fra dag et på en meget behagelig og professionel måde. Begge klinikker var og er indrettet i fin stil, og man føler sig velkommen og der falder en ro over en, mens Regitze kører forløbet igennem.

Fik meget hurtigt tilbudt de nye Oticon Opn på prøve i en måneds tid. og DER VAR OVERHOVEDET INGEN TVIVL. Dem måtte jeg bare eje, de er simpelthen et lillle vidunder. Har nu haft dem i over et år og er stadigvæk imponeret over deres effekt på min hørelse.

Blev også gennem Regitze tilknyttet et projekt på Eriksholm Forskningscenter i Helsingør som gav både de øvrige og mig et fantastisk udbytte.

Jeg har hele vejen igennem fået en helt unik behandling af Regitze Willemoës, så jeg har kun stor ros og anbefaler hende MEGET gerne til alle!

Regi, 71 år

"Men den vigtigste anbefaling, jeg kan give, er nok, at jeg føler mig helt tryg ved at kunne henvende mig til hende, hvis jeg føler der er ændringer i min hørelse"

Inden jeg henvendte mig til Regitze Willemoës, havde jeg i knap halvandet år havde haft et par høreapparater, som jeg havde fået gratis gennem det offentlige. Apparaterne forbedrede min hørelse men dog ikke mere, end at jeg som flere af mine bekendte, der også har høreapparater, ofte glemte at tage dem på uden at lægge mærke til forskellen.

Fra en pålidelig kilde havde jeg hørt, at Oticons havde lavet nogle høreapparater der var et meget stort teknologisk fremskridt, og jeg henvendte mig derfor til Regitze Willemoës for at få nærmere oplysninger om produktet, priser osv. Det resulterede i et forløb med flere møder, en konsultation hos en ørelæge, køb af Oticons apparater og et opfølgende møde med Regitze Willemoës efter godt et halvt år. Apparaterne har en markant bedre lydkvalitet end mine forrige, og jeg glemmer ikke mere at tage dem på.

Regitze Willemoës har altid givet sig god tid til at tale om og vejlede om de forskellige aspekter ved høretab. Jeg har hele tiden været tryg ved hendes faglighed og ikke på noget tidspunkt følt mig presset til at købe de ret dyre apparater, men den vigtigste anbefaling, jeg kan give, er nok, at jeg føler mig helt tryg ved at kunne henvende mig til hende, hvis jeg føler der er ændringer i min hørelse.

Erik Jørgensen

"Jeg har anbefalet dig til dem af mine venner som også overvejer høreapparater"

Jeg har nu haft høreapparaterne i ca 4 måneder, og har haft mulighed for at afprøve dem i forskellige situationer.

Jeg er meget tilfreds med dem og i den sammenhæng vil jeg gerne takke for din hjælpsomhed og tålmodighed, som har lettet min vej til at blive daglig bruger af høreapparater.

Jeg har anbefalet dig til dem af mine venner som også overvejer høreapparater.

Birte Jensen

"Efter Regitzes kyndige og omhyggelige, men også engagerede og personlige vejledning, har jeg valgt høreapparater, jeg er glad for og hører godt med. Også opfølgende kontakt og service er på samme høje niveau"

Da jeg havde erkendt mit problem med nedsat hørelse - og det tog tid - og forstået, at der faktisk er hjælp at få med tidens avancerede høreapparater, var spørgsmålet: hvilke, og hos hvem?

Derfor internetsøgning på produkter og forhandlere. Audiolog Regitze Willemoës' internetside tiltalte mig meget, med tilbud om rolige, venlige omgivelser, god tid til høreprøve og vejledning, og mulighed for at prøve høreapparater over tid for at finde de rette.

Så valget af audiolog var let, og det var et godt valg. Efter Regitzes kyndige og omhyggelige, men også engagerede og personlige vejledning, har jeg valgt høreapparater, jeg er glad for og hører godt med. Også opfølgende kontakt og service er på samme høje niveau.

Min varmeste anbefaling.

Kjeld Andreasen

"Hun var meget vedholdende, tålmodig og utrættelig, og var først selv tilfreds, da jeg mente at man havde fundet den helt rigtige løsning, og det var bestemt ikke en let opgave hun fik stillet"

Jeg henvendte mig til Regitze Willemoës' høreklinik, da min daværende høreklinik pludselig lukkede.

Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Regitze var utrolig hjælpsom og lydhør over for de problemer og ønsker jeg havde til høreapparaterne. Hun var meget vedholdende, tålmodig og utrættelig, og var først selv tilfreds, da jeg mente at man havde fundet den helt rigtige løsning, og det var bestemt ikke en let opgave hun fik stillet.

Efterfølgende har den service og betjening jeg har fået være upåklagelig, og jeg kan derfor trygt anbefale hende.

Flemming Olafsen

Image

Lad os sammen forbedre din hørenedsættelse

Høreklinikken St. Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K

Tlf. 2999 7099
Høreklinikken St. Kongensgade

Høreklinikken St. Kongensgade

Høreklinikken St. Kongensgade i København er ikke en traditionel høreklinik. Her er hyggeligt og smagfuldt og der er ingen, der kigger ind ad ruderne.

Læs mere
Regitze Willemoës

Regitze Willemoës

Regitze har arbejdet med mennesker med hørenedsættelse og høreapparater i over 20 år udfra devisen, at ”ser du ikke det hele menneske, leverer du kun den halve løsning”.

Læs mere
Sådan hjælper vi dig

Sådan hjælper vi dig

Når du bestiller en gratis forundersøgelse, kommer du ind på klinikken, hvor du møder Regitze. Hun er din personlige audiolog, og det er hende, du møder HVER gang, du kommer i klinikken.

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

- og få adgang til ny, spændende viden om din hørelse og dens muligheder i Regitzes populære artikler og podcasts.

 

Så vil du også være blandt de først inviterede til vores interessante arrangementer, der vedkommer dig.

oticon logo
ReSound logo
widex logo
Frie Høreklinikker logo
Regitze Willemoës - logo

Høreklinikken St. Kongensgade
St. Kongensgade 88, 1.
1264 København K

2999 7099
rwi@regitzewillemoes.dk