At vælge den rette høreklinik kan være en jungle, og det kan være en stor hjælp hvis venner og/eller familiemedlemmer kan anbefale et trygt og kompetent sted.

Til dig der ikke kender nogen, der kan rådgive dig, har jeg samlet en række udsagn fra nogle af mine klienter, der blev klar til at træffe et valg på et oplyst grundlag og idag trives med deres høreapparater.

Men lad mig starte med en venlig hilsen fra en klient, der valgte at se tiden lidt an:

 

Kære Regitze

Jeg har været meget glad for vores samtaler.

Hvad der sker i projekt høreapparater, vil tiden vise. Hermed en lille personlig hilsen til dig, fordi du er den, du er, og skaber glæde og tryghed :)

Alice

 


Jeg har tidligere købt og testet høreapparater gennem de store kædeklinikker, og jeg var ikke imponeret over servicen. 

Hos Regitze får man en kompetent og meget venlig vejledning og service i rolige, hjemlige omgivelser og altid med en kop friskbrygget kaffe! Jeg fik mulighed for at afprøve både Oticon og ReSound apparater i flere uger i ro og mag - det var vigtigt. Høreapparater er jo en stor økonomisk investering - men også en yderst vigtig investering i ens sociale liv.  Jeg er glad for, at jeg hos Regitze fik mulighed gennem flere møder at teste  apparaterne grundigt, og Regitze kunne regulere dem efter mine behov. Jeg er derfor tryg ved, at jeg har fået de helt rigtige apparater.

Jørgen

 


 Jeg søgte tilfældigt over nettet om Oticon høreapparater, da jeg fandt Høreklinikken St. Kongensgade.

Inden da, har jeg opsøgt to andre høreklinikker, som jeg ikke følte mig tryg ved.

Mine konsultationer hos Regitze Willemoës har fra start været meget seriøs. Jeg er vildt overrasket over den omhyggelighed og service jeg har fået og kan kun anbefale den for andre.

Mange hilsener

Torben Johansen

 

 


Hos Regitze Willemoes oplever man en sjælden grad af ro, tryghed og forståelse, der sammen med rigelig tid i prøvesituationerne giver en de allerbedste muligheder for at finde  netop de høreapparater, der passer til ens hørenedsættelse.

Trygheden udstrækkes til flere opfølgende besøg med yderligere råd og vejledning efter anskaffelsen af høreapparaterne, samt årlige kontrolbesøg i klinikken. Hos Regitze er man altid i trygge hænder.

Med venlig hilsen

Lis S., høreapparatbruger siden 2009

 


Jeg har alt for længe døjet med nedsat hørelse uden for alvor at få gjort noget effektivt ved det. For adskillige år siden fik jeg tilbudt entry-level høreapparater via det offentlige system, men da de ikke rigtig gjorde en forskel for mig, kom de meget hurtigt til at ligge i skuffen uden at blive brugt. Da min hørelse blev gradvist dårligere,og jeg samtidig er en aktiv person med familie, fuldtidsjob og musikudøvelse i fritiden med store og forskelligartede krav til min hørelse, erkendte jeg til sidst. og ikke uden en kraftig tilskyndelse fra min familie, at jeg ikke kunne klare mig uden høreapparater. Da jeg begyndte at læse om moderne høreapparater, gik det hurtigt op for mig, at teknologien havde rykket sig betragteligt på de 5 år, der var gået, siden jeg fik mine skuffehøreapparater.

 

For at undgå de lange ventetider i det offentlige system besluttede jeg mig for at finde en privatpraktiserende audiolog. Mange hørecenterkæder er ejet af en bestemt producent, og dem ville jeg gerne undgå, Hurtigt faldt jeg over Regitzes hjemmeside. Hun tilbyder høreapparater fra de tre danske producenter - og dermed et større udvalg end de fleste andre - og signalerer meget tydeligt, at hun ikke stiller sig tilfreds, før klienten har opnået det bedst mulige resultat. Jeg bestilte derfor tid til en indledende konsultation og har brugt Regitze siden. Og det skyldes selvfølgelig, at hun til fulde har levet op til mine forventninger. Hun har altid tid til en grundig gennemgang af de forskellige muligheder og insisterer på, at jeg ikke skal lade mig nøje med den første den bedste løsning. Samtidig tiltaler det min forfængelighed, at hun kalder mig en ung mand, selv om jeg for længst har passeret de 50 år :-)

 

Man får ikke en perfekt hørelse med høreapparater, men de Oticon Opn jeg endte med, har medført en stor forbedring af min livskvalitet lige fra at kunne forstå, hvad der bliver sagt af kontormakkeren, til at kunne høre alle de andre instrumenter når jeg spiller i orkesteret.

Mange hilsener

Jesper

 


Regitze har omtalt sin arbejdsform på sin hjemmeside. Den beskrivelse er efter min mening ganske dækkende for det man møder som klient. Jeg vil fremhæve, at Regitze personligt tager alle kontakter med klienterne, og at hun tilbyder at følge sine patienter efterfølgende med kontrolaftaler og mulighed for spontane henvendelser ved problemer. Hun giver sig særdeles god tid til den enkelte og skaber en tryg atmosfære omkring undersøgelsen. Dertil kommer, at hun virker faglig kompetent og at hun råder over flere forskellige mærker i sit høreapparat repertoire. Jeg har selv indtil videre særdeles gode erfaringer med Oticon Opn.

På den baggrund anbefaler jeg gerne høreklinikken i St. Kongensgade.

John Vitger

 


 Kære Regitze

Jeg læste din hjemmeside og tænkte, at det var for godt til at være sandt.

Men nu har du fået mig i gang med det at have høreapparater på en måde,

der indtil videre lever helt op til de fine ord.

Tusind tak!

Mogens

 


Kære Regitze!

Jeg har været meget tilfreds med forløbet af din levering af mine nye OTICON OPN høreapparater!

Det er anden gang, du har hjulpet mig i gang med nye apparater, og dine undersøgelser, høreprøver og tilpasninger har været relevante og omhyggelige. Dine vejledninger og anbefalinger om mulighederne ved brugen af de nye apparater har været let forståelige og venlige.

Med venlig hilsen, Niels Eigtved

 


 Kære Regitze

Som du ved har jeg haft høreapparater i 4 år, jeg fik dem udleveret hos min ørelæge!

Servicen, i  de 4 år, har været tæt på nul.

Jeg gik på nettet og søgte, audiologi, høreklinikker, høreapparater m.m..

Jeg faldt flere steder over dit navn og tænkte der ikke kunne ske noget ved at prøve!

Der har ikke været noget pres, der har altid været god tid, det har også været en fornøjelse!

Så nu kan jeg se frem til samarbejde og VIP service de næste 4 år.

Jeg kan varmt anbefale dig.

Mange hilsener

 Bjarke

 


Jeg er nu på tredje generation af høreapparater, og jeg må konkludere, at tredje gang virkeligt er lykkens gang. Og lykke er det altså at tage sine veltilpassede, superdiskrete apparater på ud i livet, der for mig er et aktivt arbejdsliv med mange møder og forskelligartede lytteudfordringer dagen igennem. Apparaternes tilblivelse var et spændende og lærerigt samarbejde med Regitze. Hos Regitze mødes man i øjenhøjde med respekt, enestående tålmodighed og enorm fagprofessionalisme. Jeg har ligeledes oplevet Regitze som meget ærlig i sin rådgivning også i forhold til begrænsninger og de kompromisser, der nogle gange er nødvendige, når der skal kompenseres for høretab. Og så er jeg vist aldrig gået fra et møde hos Regitze uden en god kop kaffe og et godt grin. Tak Regitze, du får mine bedste anbefalinger!

Ole, 53 år

 


 Det er jo en fornøjelse at komme hos dig, din omhu for at sikre at dine kunder får sikrest mulig grundlag for at få de høreapparater, som passer dem bedst, er bare "topclass"

Torkild

 


 Da jeg for anden gang i min tid skulle have nye høreapparater, kendte jeg ikke til Regitze Willemoes, jeg havde haft en kedelig oplevelse med andre Audiologiske klinikker der reelt set ikke var interesseret i min hørelse, men mere i at få stoppet et par dyre apparater ned i min hals uden en reel rådgivning.

Da mit høre tab er blandet med Tinnitus udfordringer, søgte jeg efter en audiolog med erfaring i Tinnitus og fandt Regitze Willemoes, det var med en vis portion skepsis jeg mødte op til første dialog, grundet de kedelige oplevelser jeg tidligere havde fået hos andre audiologer.

Efter første møde med Regitze var jeg ikke i tvivl om at her var en Audiolog der fokuserede på mig og min hørelse, og ikke min pengepung. Min skepsis blev hurtigt til en god fornemmelse for, at her var der een som ville mig det bedste, en åben dialog og en ærlig snak gav mig troen på, vi sammen kunne finde en løsning der kunne give mig min livskvalitet tilbage og ikke mere skulle sig "var og hvad" til alt og alle.

Regitze har ikke på noget tidspukt i forløbet på 4-5 møder presset på for at få sin ordre på mine høreapparater - tilgengæld har hun sørget for at jeg kunne teste forskellige apparater i en passende tid og hvergang givet sig tid til god og sober vejledning.

Mine nye høreapparater Widex Beyond matcher fint Regitze Willemoes - begge er til for mig og har givet mig en super skøn oplevelse, de er meget anbefalelses værdige med høj kvalitet og yderst behagelige. Livet har fået en anden lyd nu...

Ernst Lillieholm, Måløv     

 


 Kære Regitze -

Det har været en fornøjelse at få din meget kompetente, hjælpsomme og venlige hjælp til at få et par høreapparater, som jeg er meget tilfreds med. Man føler sig i rigtig gode hænder hos dig og det er især rart at du er så tålmodig og ikke presser på at man skal tage en beslutning før man er klar til det.  

Mange hilsner

Nini

 


Kære Regitze

Lige et par ord for at fortælle dig,at jeg virkelig er meget glad for og tilfreds med både mine nye høreapparater, og i særdeleshed med din virkelig gode service.

du fik mig til at føle mig tryg ved både valg og din betjening. En verden til forskel fra min tidligere erfaring med andet firma. 

jeg ser frem til fremtidige opfølgninger.

mange hilsener

Tove Bager

 


Dear Regitze,

Today was my first day in Istanbul - hearing new sounds and rediscovering the outside world in "sensaround sound" with my new hightec hearing aids. It went well. I am getting used to them.. I even heard my cat scratching my best piece of furniture.

I would like to thank you for all your help and guidance, as well as your patience. I think we did well to buy two aids.I am truly glad that we chose two different colours for left and right ear. This is a great timesaver.

I shall read the guide in English and revert should I have any queries.

Thank you again.

Best Regards

Annie

 


 Kære Regitze!

Faktisk var det ret tilfældigt at jeg stødte på dig, da jeg ledte efter et alternativ til den aldeles upersonlige klinik jeg fik mine første høreapparater fra, men det er til gengæld alt andet end tilfældigt, at jeg nu har taget hul på en periode med nye apparater og ikke mindst med ny vejledning.

Jeg var fra starten forundret og imponeret over at du tilsyneladende ikke havde travlt med at få en underskrift på at jeg ville købe de apparater vi hurtigt fandt frem til, men tilsyneladende kun var optaget af at jeg fik det der passede bedst til mine behov.

Jeg er aldeles tryg ved at forlade mig på din professionelle og samtidig meget personlige vejledning.

Alle med høreproblemer burde have sådan en vejleder.

Hilsen

Jørnie, 72 år

 


 Som en efterhånden erfaren gæst på forskellige høreklinikker var det meget positivt at komme hos Regitze Willemoës i klinikken St. Kongensgade.

En meget venlig modtagelse i smagfulde lokaler. God tid til at tale problematikken og mulighederne for afhjælpning igennem. Ingen Købspres.

Dertil kommer, at de apparater, jeg købte efter grundig instruktion, er de bedste jeg har haft til dato.

Svend Emil Nielsen

1552 Kbh V

 


 Med kun et mildt høretab begyndte jeg modvilligt og med en vis portion skepsis at udforske marked og udbydere af høreapparater. Efter indledende konsultationer hos et par forskellige høreklinikker var jeg mest stemt for at udskyde processen, til mit behov blev større. Som et sidste forsøg bookede jeg et møde med Regitze, som med stor dygtighed, empati, tålmodighed og forståelse for netop min situation har hjulpet mig til at finde en løsning tilpasset mine individuelle behov. Jeg har nu de helt rigtige apparater som en uundværlig hjælp i min arbejdsdag, hvor jeg før skulle anstrenge mig meget. 

 Førstegangsbruger, kvinde 57 år

 


Når man når en vis alder, klager familie og arbejdskollegaer ofte over, at man er fraværende under konversationer – specielt når der er baggrundsstøj (musik, trafik, snakken ect).

Selv tænker man måske over, at volumen på TV´et skal skrues stadig højere op.

Jeg bor i Italien til daglig, og havde noteret mig disse skavanker.

Som god dansker er man altid lettere mistroisk over for det italienske system. Jeg søgte derfor hjælp hjemmefra og fandt – lidt ved held, lidt ved min næse for kvalitet – Regitze Willemoës' høreklinik i København.

Regitze gav mig det jeg søgte: Faglighed, forståelse, fleksibilitet og kvalitet. Jeg har nu ejet et par Oticon Opn i et års tid. Produktet er fremragende, men først og fremmest vil jeg anbefale Regitze til alle der læser dette.

Ferdinand Rønne Jørgensen Narkoselæge Rom. Italia

 


Det har været en usædvanlig god oplevelse at have Regitze som audiolog. Hun interesserer sig virkeligt for sine klienter, give gode tips om behandlingen og den bedste måde at få hørelsen tilbage. Hendes kendskab til dårlig hørelse og de muligheder der findes, er meget stor. Det er en fornøjelse at kunne anbefale Regitze som topkvalificeret audiolog.

Ole Lauritzen

 


Jeg kan meddele dig, at jeg allerede har nævnt over for familie og bekendte at hvis de skal have høreapparat vil jeg anbefale din klinik. Og det har jeg gjort fordi jeg er blevet godt behandlet, fornuftigt vejledt, og - ikke mindst - tilbudt en jævnlig kontrol/yderligere vejledning i i de kommende år. Det er betryggende fordi etablering af høreapparat i min alder fornuftigvis ikke bør være en engangsforestilling, i lys af den viden der foreligger om sammenhæng mellem stigende alder og hørereduktion.

Jørgen Aage Jensen

 


Når jeg er hos Regitze oplever jeg at det er to ligeværdige mennesker, der arbejder sammen om at finde den bedste høreapparat løsning for mig.

Hans H Ibsen

 


Jeg stiftede bekendtskab med Regitze Willemoës for tre år siden til et foredrag om hørelse. Det har virkeligt været et udbytterigt bekendtskab for mig.

Regitze tog mig under sine vinger fra dag et på en meget behagelig og professionel måde. Begge klinikker var og er indrettet i fin stil, og man føler sig velkommen og der falder en ro over en, mens Regitze kører forløbet igennem.

Fik meget hurtigt tilbudt de nye Oticon Opn på prøve i en måneds tid. og DER VAR OVERHOVEDET INGEN TVIVL. Dem måtte jeg bare eje, de er simpelthen et lillle vidunder. Har nu haft dem i over et år og er stadigvæk imponeret over deres effekt på min hørelse.

Blev også gennem Regitze tilknyttet et projekt på Eriksholm Forskningscenter i Helsingør som gav både de øvrige og mig et fantastisk udbytte.

Jeg har hele vejen igennem fået en helt unik behandling af Regitze Willemoës, så jeg har kun stor ros og anbefaler hende MEGET gerne til alle!

Regi, 71 år

 


Inden jeg henvendte mig til Regitze Willemoës, havde jeg i knap halvandet år havde haft et par høreapparater, som jeg havde fået gratis gennem det offentlige. Apparaterne forbedrede min hørelse men dog ikke mere, end at jeg som flere af mine bekendte, der også har høreapparater, ofte glemte at tage dem på uden at lægge mærke til forskellen. 

Fra en pålidelig kilde havde jeg hørt, at Oticons havde lavet nogle høreapparater der var et meget stort teknologisk fremskridt, og jeg henvendte mig derfor til Regitze Willemoës for at få nærmere oplysninger om produktet, priser osv. Det resulterede i et forløb med flere møder, en konsultation hos en ørelæge, køb af Oticons apparater og et opfølgende møde med Regitze Willemoës efter godt et halvt år. Apparaterne har en markant bedre lydkvalitet end mine forrige, og jeg glemmer ikke mere at tage dem på.

Regitze Willemoës har altid givet sig god tid til at tale om og vejlede om de forskellige aspekter ved høretab. Jeg har hele tiden været tryg ved hendes faglighed og ikke på noget tidspunkt følt mig presset til at købe de ret dyre apparater, men den vigtigste anbefaling, jeg kan give, er nok, at jeg føler mig helt tryg ved at kunne henvende mig til hende, hvis jeg føler der er ændringer i min hørelse.

Erik Jørgensen

 


Jeg har nu haft høreapparaterne i ca 4 måneder, og har haft mulighed for at afprøve dem i forskellige situationer.

 Jeg er meget tilfreds med dem og i den sammenhæng vil jeg gerne takke for din hjælpsomhed og tålmodighed, som har lettet min vej til at blive daglig bruger

af høreapparater. 

Jeg har anbefalet dig til dem af mine venner som også overvejer høreapparater. 

Birte Jensen

 


Da jeg havde erkendt mit problem med nedsat hørelse - og det tog tid - og forstået, at der faktisk er hjælp at få med tidens avancerede høreapparater, var spørgsmålet: hvilke, og hos hvem?

Derfor internetsøgning på produkter og forhandlere. Audiolog Regitze Willemoës' internetside tiltalte mig meget, med tilbud om rolige, venlige omgivelser, god tid til høreprøve og vejledning, og mulighed for at prøve høreapparater over tid for at finde de rette.

Så valget af audiolog var let, og  det var et godt valg. Efter Regitzes kyndige og omhyggelige, men også engagerede og personlige vejledning, har jeg valgt høreapparater, jeg er glad for og hører godt med. Også opfølgende kontakt og service er på samme høje niveau.

Min varmeste anbefaling.

Kjeld Andreasen

 


Jeg henvendte mig til Regitze Willemoës' høreklinik, da min daværende høreklinik pludselig lukkede.

Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Regitze var utrolig hjælpsom og lydhør over for de problemer og ønsker jeg havde til høreapparaterne. Hun var meget vedholdende, tålmodig og utrættelig, og var først selv tilfreds, da jeg mente at man havde fundet den helt rigtige løsning, og det var bestemt ikke en let opgave hun fik stillet.

Efterfølgende har den service og betjening jeg har fået være upåklagelig, og jeg kan derfor trygt anbefale hende.

Flemming Olafsen

 


Book en tid til en høreprøve og en uforpligtende samtale her

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade her

 


Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade har valgt at støtte Alzheimerforeningen.  

Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.

500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.