Høreklinikken St. Kongensgade kommer gerne på hjemmebesøg

- også i virksomheder!

 

I dag er min hjemmeservice udvidet til at omfatte hele Storkøbenhavn samt nærmest omliggende kommuner. Er jeg for langt væk fra dig, anbefaler jeg om muligt med glæde en kollega i din nærhed.

 

Effektivitet, diskretion og faglig tyngde

Klinisk audiolog Regitze Willemoës er blevet en del af bybilledet når hun færdes i indre by med sin mobile høreklinik. Samsonite-trolleyen er ladet med udstyr til høretest og tilpasning af høreapparater, som både pakkes ud i virksomheders mødelokaler og private hjem. På opfordring er hun begyndt at besøge flere af sine klienter på deres arbejdsplads og denne service har vist sig at være populær. ”Jeg har klienter med en rigtig travl hverdag for hvem, det er effektivt, at jeg kommer til dem”, forklarer hun. 

”Desuden er det ofte af betydning, at høreapparatbehandlingen af den ene eller anden grund foregår i diskretion. Nogle af mine erhvervsaktive klienter ville nok først have kontaktet mig om nogle år, hvis de skulle ind af døren i Høreklinikken St. Kongensgade. Og det selv om min klinik ligger tilbagetrukket på 1. sal i en neutral og dog smuk ejendom. Til den tid kan der være sat alt for meget over styr på grund af den nedsatte hørelse,” fortæller Regitze.

Regitze Willemoës arbejdede i en lang årrække i høreapparatvirksomheden Oticon, hvor hun var leder af det internationale træningsakademi. Her specialiserede hun sig bl.a. i det stigma der kan være forbundet med høreapparater samt de psykiske, sociale og økonomiske konsekvenser af ubehandlede hørenedsættelser.

 

Troværdighed

Men også forudsætningerne for et succesfuldt møde mellem klienten og audiologen er et område, der optager hende meget. 

”Som i andre af livets aspekter hvor vi må forlade os på en professionel er det jo altafgørende at den professionelle er troværdig. En kvantitativ international undersøgelse fra 2011 viser, at en del mennesker med hørenedsættelse ikke havde tillid til den audiolog de frekventerede og derfor afbrød forløbet”, siger Regitze og fortsætter: ”Jeg har et stort kendskab til og respekt for den ofte ensomme ’erkendelsesrejse’ mine klienter har været igennem, før de kontakter mig. Mange er stadigvæk i tvivl om de er parat til høreapparater og jeg skal hjælpe dem til at tage den beslutning, der er rigtig for dem”.

Siden hun sidste sommer fik hun sin første forespørgsel på et privat hjemmebesøg har Regitze endvidere fået klienter i flere af de omkringliggende plejehjem. ”Udover at det er hyggeligt at mødes i hjemmet, er det en kæmpe fordel at tilpasse høreapparaterne i de lydomgivelser, hvor de skal bruges” slutter Regitze inden hun begiver sig ud på endnu en tur gennem byens gader og stræder med sin rullende klinik.

 

Læs mere om kontorbesøg HER

Læs mere om hjemmebesøg HER

Du er velkommen til at bestille tid til et uforpligtende møde på telefonnummer 2999 7099. Kan jeg ikke tage telefonen selv, tager min venlige sekretær-assistance imod dig og sørger for, at jeg ringer tilbage til dig hurtigst muligt.

 


Alzheimerforeningens logo

Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade i København har valgt at støtte Alzheimerforeningen.
Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.
500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.