Et lille kig i evalueringer fra tidligere klienter/kursister:


 

 Jeg har fået indfriet mine forventninger om at kunne lytte til min tinnitus uden at blive bange, samt at finde en mulighed for at leve med tinnitussen.

Jeg har fået nogle super gode redskaber, så det er kun tiden, der må klare det sidste.

Jeg kan kun sige tak af hele mit hjerte for det forløb og for at snakke med dig, du er helt fantastisk. Jeg kan mærke, at jeg er på rette vej.

Citat: Gitte, Nordjylland (via Skype)

 

Jeg har haft en følelse af, at du har mødt mig der hvor jeg var når jeg er trådt ind af døren. Du har givet dig tid til at lytte hvis det er det jeg har haft brug for.

Citat: Karin, Nordsjælland

 

 Hvilke tre ting tager du med dig som det vigtigste, du har lært?

1. Jeg har en byrde, som jeg KAN lære at leve med. ”lidelse som et valg”

2. En hel ny verden (meditation) har åbnet sig for mig..

3. Jeg har lært mig selv bedre at kende.. 

Citat: Kasper, Storkøbenhavn

 

Det der er sket for mig er fantastisk. [...] Jeg oplevede gradvist at min tinnitus fyldte mindre og mindre, og et par måneder senere var den slet ikke noget problem. Dette altså sagt af mig der var ved at blive sindssyg af min tinnitus!  Jeg er naturligvis enormt glad for at have fået teknikker til at håndtere min tinnitus, og at have fået forståelse for de mekanismer der er i spil, således at jeg kan "lytte venligt" og endelig få en indre ro. 

Citat: Pelle, København

 

Jeg har haft stor udbytte af dit kursus og er i det du kalder alfamode flere gange i løbet af dagen. Ja, det er jo også en del af den værktøjskasse jeg er blevet udstyret med på dit kursus.

Meditationer har jeg meget stor glæde af og bruger dem flittigt, især ved sengetid. Men også bare at stoppe op og trække vejret dybt giver mig ro. Jeg har i det hele taget fået meget mere indre ro. Jeg tror også at den meget viden om hvad tinitus er har hjulpet. Det var også rart at møde andre med samme problem som mig og se hvor langt andre var kommet. Jeg kan jo se nu  at jeg var meget plaget. Jeg tror ikke jeg var kommet så langt uden dit kursus.

 Og ikke mindst så ved jeg hvor jeg skal hente mere hjælp hvis jeg får brug for det.

 Citat: Birgit, København


Alzheimerforeningens logo

Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade i København har valgt at støtte Alzheimerforeningen.
Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.
500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.